Thaise burgers mogen nu transacties uitvoeren bij overheidsinstanties zonder fotokopieën van hun identiteitskaart en huisregistratie te hoeven verstrekken. Dit is aangekondigd door het ministerie van Provinciaal Bestuur (DOPA) in de Koninklijke Gazette.

De kennisgeving, ondertekend door DOPA-directeur-generaal Thanakom Chongchira op 30 september, maakt deel uit van de inspanningen om de overgang van het land naar een digitale overheid te ondersteunen en de procedures voor burgers te stroomlijnen.

Degenen die volmacht gebruiken om transacties uit te voeren, moeten nog steeds een kopie van het nationale identiteitsbewijs van de persoon in kwestie overleggen.

Overheidsfunctionarissen die kopieën van identiteitsbewijzen of huisregistratie vereisen, moeten ze zelf fotokopiëren zonder gebruikers in rekening te brengen.

Bron: NNT- National News Bureau of Thailand

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website