Chittapon Kaewkiriya / Shutterstock.com

Thai Airways International (THAI) zal met achttien speciale vluchten, gestrande Thai gaan ophalen in Europa en Azië. Deze zogenaamde repatriëringsvluchten worden ingezet om te voorkomen dat Thaise burgers niet terug kunnen keren naar hun thuisland.

Bij aankomst in Thailand moeten de gerepatrieerde Thai 14 dagen in staatsquarantaine in de daarvoor aangewezen hotels, de kosten daarvan zijn voor rekening van de Thaise overheid.

THAI vliegt naar naar vijf Europese en twee Aziatische steden: München, Frankfurt, Londen, Parijs, Kopenhagen, Tapei en Hong Kong. Tickets zijn enkele reis en zijn beperkt beschikbaar.

Thaise onderdanen die vastzitten in deze steden en willen terugkeren naar Thailand moeten contact opnemen met de ambassade om zich te registreren.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “THAI zet 18 vluchten in om gestrande burgers op te halen”

 1. Jm zegt op

  Ik denk dat de meesten die werken in het buitenland daar liever zullen blijven dan naar Thailand terug te gaan waar er niets te verdienen valt.
  En jaarlijkse vakanties naar family zal ook uitgesteld worden net zoals wij wachten.
  En als je ziet wat Thai Airways vraagt voor enkele vlucht zal er niet veel volk gaan.

 2. Jozef zegt op

  Ik vrees idd ook dat deze vluchten een heel beperkte bezetting gaan hebben,
  Heb er trouwens geen idee van over hoeveel “gestrande” Thaien dat het zou gaan, al 5 maanden lockdown. !!
  Grtjs, Jozef


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website