Gisteren verschenen er foto’s op sociale media van drukke perrons van de BTS Skytrain bij het National Stadium en Siam station. Het Department of Disease Control (DDC) heeft de directie van de BTS om opheldering gevraagd. 

Anupong Suchariyakul, expert bij de DDC, zei gisteren op een persconferentie dat het ministerie van Volksgezondheid geschrokken is van de foto’s met overvolle perrons.

“We nemen aan dat wat gisteren gebeurde een incident was. We hopen dat de vervoerder beter zijn best doet om besmettingen met Covid-19 te voorkomen. De BTS dient duidelijk aan te geven waar mensen moeten staan of zitten met de juiste afstand tussen hen in. Het personeel dient de rijen beter te controleren om dergelijke taferelen tijdens de spitsuren te voorkomen.”

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Social distancing op z’n Thais: Dringen bij de BTS Skytrain”

  1. Ronny zegt op

    Je moet niet zover gaan zoeken hè.
    Ga eens naar een thaise markt daar is het overvol en dit al tijdens de lockdown.
    En er is geen oplossing, vorige keer bij gratis voedsel verdeling was er een afstand 1,5 meter maar de rij was bijna 3 km lang? En niet vergeten in Thailand kan het 40 graden zijn.
    Bij de markt zou het beter zijn dat ze daar de temperatuur meten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website