Op de snelweg Chon Buri – Pattaya komt een rustplaats met een commerciële zone daarnaast zijn er plannen om in april volgend jaar een tolpoort op de snelweg te laten verrijzen.

De commerciële zone, die aan beide kanten van de snelweg zal worden aangelegd, zal bestaan uit 50 rai en grond met parkeerplaatsen, restaurants en benzinestations.

Het Highways Department wil ook dergelijke commerciële zones langs twee nieuwe snelwegen naar Kanchanaburi en Nakhon Ratchasima, die nu in aanbouw zijn. De 98 kilometer lange Bang Yai – Kanchanaburi-route verbindt het Bang Yai-district van Nonthaburi met de meest westelijke provincie. De Bang Pa – Nakhon Ratchasima-route verbindt Bang Pa in Ayutthaya met de noordoostelijke provincie (196 km).

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Snelweg Chon Buri – Pattaya krijgt tolpoort en commerciële locatie”

  1. Ben geurts zegt op

    Laatste keer dat ik in pattaya was was het gebouw voor tolpoort richting chonburi al klaar maar de tolgates nog niet. Het laatste tolgebouw en tolgates richting pattaya was men nog aan het bouwen. Hoe ver men nu is weet ik niet dat zie ik wel over 14 dagen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website