In een toiletgebouw (zie foto) op het terrein van de Ban Nong Khla school in Khao Wiset (provincie Trang), is maandagavond het levenloze lichaam van de 33-jarige Ladda Jindakaew gevonden. De jonge vrouw had een verbrijzelde schedel.

Ladda had haar 7-jarige zoontje naar de school gebracht om daar voetbal te spelen. Na de wedstrijd kon de jongen zijn moeder niet vinden. De conciërge en vond uiteindelijk het lichaam in het toiletgebouw.

De politie heeft donderdag de directeur  van de school aangehouden. Hij meldde zich vrijwillig op het politiebureau nadat verdenking tegen hem was gerezen.

Een van de leraren denkt dat ouders nu hun kinderen van deze school zullen afhalen. Ze zegt dat er in de dertig jaar dat ze er werkt, nooit sprake is geweest van geweld. De school fungeert als een wijksportcentrum waar bewoners ’s avonds kunnen sporten. De school telt 128 leerlingen

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website