Een 39-jarige Russische man is overleden nadat hij zwaar gewond gevonden werd in een hotel in Pattaya op vrijdagavond, aldus de politie.

De Rus werd gevonden in zijn hotelkamer op de tweede verdieping van Lido Grand hotel in het zuiden van Pattaya.De man was bewusteloos en had diverse verwondingen. Reddingswerkers diende eerste hulp toe vervoerde hem naar het Pattaya City Hospital. Echter, de man stierf daar enige tijd later aan inwendige bloedingen.

Uit een eerste onderzoek bleek dat het toerist de hotelkamer had gehuurd voor een maand en hij over twee dagen zou vertrekken. De politie heeft ton nu toe geen enkele aanwijzing over de toedracht van zijn dood, maar zal de videobeelden vanhet hotel bestuderen.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/aPAuh9

5 reacties op “Russische toerist (39) doodgeslagen in Pattaya”

 1. Henk zegt op

  Laten we niet gaan speculeren of vooroordelen maar dit is in en in triest dat zoiets gebeurd in het Thailand wat al in een niet zo in een goed daglicht staat.
  Maar ::de politie zal de videobeelden gaan bekijken .
  Nou die heb ik ook eens mogen aanschouwen in het hotel waar mijn kluisje spoorvrij was geopend en gedeeltelijk was leeggeroofd (waarschijnlijk door de receptioniste die een loper had) maar alle camera;s stonden naar de muur of naar de vloer gericht zodat er totaal niets te zien was.
  Laten we voor de rus en zijn nabestaande hopen dat dit hotel een beter beleid heeft en er iets te zien is op de camera:s

 2. Ron zegt op

  Mij lijkt het gewoon de zoveelste afrekening onder de alomaanwezige Russische maffia in Pattaya !
  Het zal de laatste niet zijn !

 3. Peter@ zegt op

  Pattaya lijkt wat dat betreft wel het Amsterdam van Thailand maar wat vreemd dat ik nooit zulke berichten lees over Bangkok of lees ik de verkeerde site’s?

 4. Rick zegt op

  Ja Ron dat zou kunnende Russische maffia, maar laten we in de eerste instantie de Thaise maffia in Pattaya ook maar niet weg gooien he ( al zal de Thaise politie dat natuurlijk wel meteen al gedaan hebben Thai people are never wrong )

 5. RonnyLatPhrao zegt op

  Niet alleen farang.
  Eergisteren nog een moord gebeurd op de hoek van onze straat (LatPhrao 101).
  Jongeman (student) in koele bloede doodgeschoten door iemand vanop een motorbike.
  Reden : gewoon gezichtsverlies onder studenten….
  Tussen de studenten zit het er dikwijls bovenarms op en het is niet uitzonderlijk dat dit eindigt zoals hierboven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website