Renovatie van toiletten op Suvarnabhumi

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
17 januari 2018

De toiletten op luchthaven Suvarnabhumi zijn niet bepaald een visitekaartje, zo worden dan ook dit jaar gerenoveerd, zo heeft Airports of Thailand bekend gemaakt.

Volgens manager Kamol van AoT wordt sinds vorig jaar gewerkt aan het opknappen van de wc’s. Volgend jaar moet de renovatie, die 322 miljoen baht kost, afgerond zijn.

Staatssecretaris Pailin van transport inspecteerde gisteren hoogstpersoonlijk enkele toiletten. Hij was op de luchthaven om de klachten over ‘exorbitant hoge prijzen’ voor eten en drinken te onderzoeken. Ook hij was ontevreden over de huidige wc’s: “De toiletten hebben niet veel esthetische waarde. Ze moeten herbouwd worden om ze meer praktisch en efficiënt te maken.”

Pailin had ook een verklaring voor de hoge prijzen van eten en drinken op Suvarnabhumi. Restaurants moeten een heel etmaal geopend zijn, waardoor de personeelskosten hoger zijn. Volgens hem is er een alternatie: de goedkope foodcourts, twee op Don Mueang en een op Suvarnabhumi. De laatste zit wel wat weggestopt en is niet voor iedereen gemakkelijk te vinden.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Renovatie van toiletten op Suvarnabhumi”

  1. l.lagemaat zegt op

    Bij de Suvarnabhumi foodcourts ben je wel als eerste aan de beurt

    Je loopt daar namelijk over de hoofden van de vele Chinezen! (555)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website