Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft vandaag het reisadvies voor Thailand aangepast. In het reisadvies is de rubriek ‘Actualiteiten’ gewijzigd.

Op de website van BuZa staat de volgende tekst te lezen:

“Actualiteiten

De politieke situatie is momenteel relatief stabiel maar de mogelijkheid van politieke onrust blijft bestaan. Reizigers wordt aangeraden samenscholingen en demonstraties te mijden, de berichtgeving in de media te volgen en zich goed te informeren over de actuele politieke ontwikkelingen.

In de periode 24 tot en met 30 november 2012 vinden in Bangkok mogelijk demonstraties plaats bij het Royal Plaza en in de wijken Dusit, PreNakhon en Pomrap Sattruphai. U wordt aangeraden die wijken – indien mogelijk – in genoemde periode te mijden.”

Actuele reisadviezen Thailand

Bezoek altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken voor de meest actuele reisadviezen voor je naar Thailand reist: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/thailand

3 reacties op “Reisadvies Thailand aangepast: Demonstraties Bangkok vermijden!”

 1. Sir Charles zegt op

  Van een afstand kunnen gadeslaan. Ontzettend veel ME-achtigen (weet niet hoe het hier genoemd wordt) op de been gewapend met schild en wapenstok en het zag er heftig uit al die rookpluimen lees: traangas wat geworpen werd.

  Heb begrepen dat er meer ralleys zijn aangekondigd, gewoon uit de buurt blijven en er is vooralsnog niets aan de hand.

 2. Dick van der Lugt zegt op

  @ Sir Charles De leider van Pitak Siam heeft zijn lier aan de wilgen gehangen. Er zijn geen rally’s aangekondigd.

  Inderdaad ziet het gebruik van traangas er op de tv altijd heftig uit, maar het waren zaterdag maar 2 incidenten. Op de Royal Plaza, het centrale actieterrein, was alles pais en vree. Tv kan ook de werkelijkheid vertekenen c.q. uitvergroten. Journalisten houden van rellen.

  De ME-achtigen heten hier oproerpolitie.

  • Sir Charles zegt op

   Op de TV zag het er inderdaad wat meer angstaanjagend uit dan in werkelijkheid was maar kan je vertellen er fysiek redelijk dichtbij in de buurt geweest te zijn en dat was zeer heftig wat me heeft doen besluiten er me toch maar niet er tussen willen begeven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website