De noordoostelijke provincie Loei en Japan zijn in trek bij Thaise toeristen. Dat blijkt uit zoekopdrachten van Skyscanner.co.th, een zoekmachine voor vliegtuigtickets, hotelreserveringen en autoverhuurbedrijven.

Chiang Mai en Chiang Rai zijn ook topbestemmingen, maar naar Loei (zie foto boven) wordt het meest gezocht, gevolgd door Ubon Ratchathani en Udon Thani, aldus de directeur van het TAT-kantoor in Loei.

Japan is populair bij Thai die naar het buitenland willen reizen en dan vooral de steden Fukuoka, Nagoya, Sapporo en Osaka. Taiwan is in opkomst sinds Thai er visumvrij naar toe kunnen reizen, ook Reykjavik blijkt populair als buitenlandse bestemming.

De meer avontuurlijke Thaise toeristen zochten in 2016 vooral naar ticket en hotels in Leh Ledah (India). De bestemming is populair vanwege het adembenemende uitzicht op de Himalaya en het cultureel erfgoed.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Provincie Loe en Japan populair bij Thaise toeristen”

  1. Rein van Londen zegt op

    Als ik met google zoek naar Leh Ledah krijg ik 0 hits. Dat zal waarschijnlijk een andere benaming zijn?

  2. Eduardus zegt op

    Ik denk dat dit word bedoeld “Leh, Ladakh” in India

    Foto uitzicht op de Himalaya, https://ssl.panoramio.com/photo/116564713


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website