Ruim 11,6 miljoen minima in Thailand krijgen bijstand in de vorm van een Welfare card. De kaart krijgt een maandelijks tegoed van 1.500 voor bus, trein en minibusje.

De distributie van de kaarten in Bangkok en zes provincies is uitgesteld naar 17 oktober als gevolg van technische beperkingen bij de productie.

Invoering OV-kaart voor Skytrain ook vertraagd

Nog meer vertraging, ditmaal bij de invoering van de OV-kaart voor Bangkok. Het kan nog wel een  jaar kan duren voordat de Mongmoon-kaart op de drie Skytrain routes (Purple Line, Green Line, Blue Line) en de Airport Rail Link in gebruik kan worden genomen. Als eerste zou de Purple lijn aan de beurt komen, maar dat is nu vertraagd.

Het systeem wordt begin volgende maand wel op 200 bussen van de BMTA geïntroduceerd. In juni volgend jaar moeten alle 2.600 bussen van het gemeentelijk openbaarvervoerbedrijf met de OV-kaart werken.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website