Het feest was van korte duur in de pas geopende club de Cliff Pool @ Pattaya. De club beschikte niet over de  vereiste vergunningen, een reden voor vijftig militairen en politie-agenten om er zaterdagavond binnen te vallen. Ze troffen er vijfhonderd tieners en volwassenen aan waaronder een aantal buitenlanders. De bezoekers moesten een plasje inleveren en het bleek dat 150 positief testte op het gebruik van drugs.

Van een bezoeker (18) werden drie pakjes ketamine in beslag genomen. In de club vond de politie nog meer drugs zoals ketamine, ecstasy en nimetazepam.

Tijdens het verhoor van de partygangers viel het licht uit (opzet?), waardoor een aantal bezoekers het hazenpad koos. Na de inval bleek ook dat een onverlaat de de banden van de voertuigen van de politie en militairen had laten leeglopen en er contactsleutels waren gestolen.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

13 reacties op “Politie inval in nieuw club Cliff Pool @ Pattaya”

 1. Jacques zegt op

  Goede actie van de politie en het leger. Jammer dat er een paar zijn ontkomen en zeker gezien het resultaat hard nodig dat dit gebeurt. Die onverlaat die het nodig vond om de banden te laten leeglopen en sleutels te stelen staat hopelijk op een cameraband, zodat deze of meerderen die hier debet aan zijn alsnog worden opgepakt ter berechting.

  • rori zegt op

   Ik hoop dat vorig bericht van Jacques grappig was bedoeld.
   Wat ik heb gehoord is dat de eigenaren hun “belasting” en “protectiegelden” niet hadden betaald.

  • Nelly zegt op

   als de stroom uitvalt zijn er ook geen camerabeelden en het was donker

 2. Pat zegt op

  Hier hangt toch een subjectief geurtje aan denk ik.

  “Vergunningen niet in orde”, sinds wanneer is men daar in Thailand zo bekommerd over??

  Enfin, van mij mag men elke plek binnenvallen voor deze of een andere reden, maar het moet wel geloofwaardig blijven.

  Zeggen dat je inval iets te maken heeft met vergunningen, in een land dat geen cultuur heeft van de zaakjes goed op orde te hebben, is opmerkelijk en bedenkelijk…

  • l.lagemaat zegt op

   Sinds 2014 met M.P. Prayuth en de nieuwe burgemeester Pol.Maj.Gen. Anan Charoenchasri van Pattaya de leiding hebben, worden zelfs in Pattaya vergunningen vereist, open- en sluitingstijden gehandhaafd en zaken gesloten, die daar niet aan voldoen.

   Vandaag stonden in Soi 89 een aantal brommers en auto’s van Thais aan de kant wegens gebrek aan documenten, op hetzelfde tijdstip rond 11.00 uur ‘s morgens hetzelfde ritueel op de Sukhumvit Road voor
   Soi 87 richting Sattahip.

 3. Koos zegt op

  In bangkok gaat het wel goed.
  Dus in pattaya zullen ze gewoon meer moeten gaan betalen.
  Zie de artikelen over in de invallen massage plaatsen in bangkok.
  Niemand te jong of drugs gebruik dus …… probleem opgelost.

 4. leppak zegt op

  Stom, gewoon vergeten dat er eerst tea-money moet worden betaald.
  Ook stom om banden te laten leeglopen, hierdoor wordt de tam ruat nog taaier !

 5. patrick zegt op

  stel je komt op een feestje en krijgt een welkomst drankje met daarin verboden middelen -waar je uiteraard niets van afweet- ….

  ik vertrouw hier echt niets meer ….

 6. l.lagemaat zegt op

  De Rioja’s gentlemen’s club heeft reeds op 19 juni bezoek gehad en is aangeklaagd wegens ongeoorloofde praktijken.De Pattaya Court rechtbank zal deze zaak verder afhandelen.

 7. geert zegt op

  Nou Pat daar zou ik niet te licht over denken vergunningen niet in orde wij heben hier in de Isaan een klein internet cafee maar je wil het mischien niet geloven maar verleden week hier een inval van leger en politie en 2 amtenaren om een vergunning te checken nou alles was gelukkig in orde anders ben je alles kwijt ik ben mij rot geschrokken dus in Thailand moet je ookales in orde hebben

  • ruud zegt op

   Internet staat onder een zware controle van de overheid.
   Mogelijk heeft een van uw klanten dingen op het internet gezet, die de overheid niet aanstond en is dat naar uw shop getraceerd.
   Anders was het leger er waarschijnlijk niet bij geweest.
   Die inval ging vast niet om uw vergunning.

   • Dvd Dmnt zegt op

    De legerofficieren zien er op toe dat de politie geen oogje zou dichtknijpen. Wanneer de ambtenaren een gratis drankje nuttigen ;~)

  • Dvd Dmnt zegt op

   Er was een tijd dat er bij wijze van spreken vergunningen werden uitgevonden, om zich er door corruptie te moeten van vrijkopen. Een malafide systeem dat zichzelf voedde. Gelukkig is het tij van die graaicultuur omgekeerd, en was je in orde !:~)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website