De Thaise politie heeft het onderzoek naar de dood van de 58-jarige Amerikaan James Hughes (foto boven in het midden) afgerond. En blijft bij haar conclusie: de man is niet vermoord. Huges was docent was aan de Webster University en werd begin september dood aangetroffen in een hotelkamer in Hua Hin, nadat hij begin augustus opeens was verdwenen.

Uit het autopsierapport bleek de doodsoorzaak een gestokte ademhaling en het stoppen van de bloedcirculatie. De politie vond geen aanwijzingen voor een misdrijf zoals mishandeling. Familie en vrienden van het slachtoffer namen daar geen genoegen mee. Volgens hun is James overlijden wel het gevolg van een misdrijf omdat zijn lichaam verwondingen had. De hotelstaf verklaarde dat hij deze al een week voor zijn dood had opgelopen. Wellicht ontstaan door een valpartij met een motorbike.

De arts die de autopsie verrichtte zegt dat de man een opgezette lever had.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website