Een onfortuinlijke Amerikaanse toerist is in een Thais nationaal park onder de voet gelopen door een kudde olifanten. De ambassade van de USA in Bangkok bevestigt het overlijden van de vrouw maar geeft verder geen commentaar.

Volgens de plaatselijke politiechef Woradet Suanklaai verdween het slachtoffer op 13 januari in het nationaal park Kaeng Krachan in het westen van de provincie Petchaburi.

Er werd een zoektocht opgestart en na vijf dagen werd haar ontzielde lichaam aangetroffen in het bos. De vrouw was alleen op pad gegaan. Haar verwondingen wijzen erop dat ze door olifanten doodgetrapt werd. Haar lichaam is inmiddels overgebracht naar het forensisch instituut in Bangkok.

Volgens een schatting van het Wereld Natuur Fonds leven er in Thailand twee- tot drieduizend olifanten in het wild.

1 reactie op “Olifanten doden Amerikaanse toerist in Thailand”

  1. rebell zegt op

    Je dood te vinden op deze manier is geen lolletje. Maar wat zoek je dan ook als tourist , alleen in een bos te weten dat er ca. gemiddeld 120 zoorten wilde dieren kunnen rondlopen ?.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website