Vanaf maandag komen er twee nieuwe busroutes van het centrum van Bangkok naar de internationale luchthaven Don Mueang. Voor slechts 30 baht kan je opstappen bij Lumphini Park downtown en Sanam Luang (de oude wijk). De nieuwe buslijnen zijn daarmee een stuk goedkoper dan de Airport Limo Bus service, die online geboekt kan worden voor 150 baht per persoon.

De A3 buslijn stopt bij Lumphini Park, Ratchaprasong, Pratunam en Din Daeng voordat je de snelweg op gaat richting de luchthaven. De A4 buslijn loopt tussen de luchthaven en Sanam Luang (Royal Grounds) onderweg zijn er haltes bij Khaosan Road, het Democracy Monument, de Phanfa Bridge, Lan Luang, Yommarat, Tha Prachan en Tha Chang.

De nieuwe busdienst komt twee jaar na de invoering van busroutes tussen de Bangkok Bus Terminal (A1) en Victory Monument (A2).

De dienst start op 1 mei en er rijden dagelijks bussen van 7.00 uur tot 23.00 uur. Op de luchthaven van Don Mueang vind je de bussen buiten bij uitgang nr. 6 (terminal 1) en bij uitgang nr. 12  (terminal 2).

Bron: Khaosod English


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Nieuwe goedkope buslijnen van Bangkok naar Don Mueang Airport”

  1. Fransamsterdam zegt op

    Zijn er recent wellicht mensen aangekomen op Don Mueang?
    Ik kan mij nog herinneren dat ik twee jaar geleden uit Cambodja kwam en toen was het een drama om weg te komen vanaf het vliegveld, de wachttijd voor een public taxi was ruim twee uur….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website