Een 37 jarige toerist uit Nederland heeft bij de toeristenpolitie in Pattaya melding gedaan van een mishandeling. Volgens zijn zeggen is hij aangevallen door een bareigenaar met de naam “Guide” in de Som Song Bar in Noord-Pattaya.

Het slachtoffer had een wond aan zijn voorhoofd, die moest worden gehecht en een paar kneuzingen aan de achterkant van zijn hoofd.

De toeristenpolitie heeft hem geadviseerd om aangifte te doen bij de politie van Pattaya en heeft toegezegd naar de bar te gaan om de verantwoordelijke persoon te vinden.

Bron: TNews

4 reacties op “Nederlandse toerist (37) aangevallen door kroegbaas in Pattaya”

 1. Kees zegt op

  De toerist gaf verder geen informatie over de aanleiding voor de mishandeling begrijp ik…

 2. Michel zegt op

  Ik vind dat altijd van die mooie verhalen; een (meestal nuchtere) eigenaar van een bar die een (meestal dronken) klant ‘aanvalt’.
  In de meeste gevallen wordt de klant uit de zaak gezet omdat die vervelend is. Werkt die dan tegen kunnen er wel eens klappen vallen, of komt die een paal of deurpost tegen onderweg naar buiten.
  Een eigenaar van een bar slaat maar zelden een klant zomaar op z’n muil.

  • ruud zegt op

   Ook in Nederland is het verboden eigen rechter te spelen, hoewel je daar nog zou kunnen stellen, dat de politie meestal niet komt wegens gebrek aan personeel.

   Als de bareigenaar de politie zou bellen in Pattaya, komt er waarschijnlijk een man of 20.

 3. Peterdongsing zegt op

  Heb het verhaal net gelezen op Pattayaone. Daar staat, de Nederlander komt binnen en vriendelijk dat hij is, slaat z’n arm om de schouder van de eigenaar. De twee komen ten val en omstanders denken dat de eigenaar wordt aangevallen door de Nederlander. Ze helpen de eigenaar even met het verwijderen van de Nederlander. Deze verklaarde alleen even binnen te lopen voor een paar verfrissingen. Ik zie het al voor me.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website