Op de Facebook pagina van de ambassade staat het volgende bericht:

Stagiaires gezocht voor de Nederlandse ambassade in Bangkok, voor de periode van maart t/m augustus 2019!

Wil jij weten hoe het is om deel uit te maken van een diplomatieke missie in een land wat een politieke verandering meemaakt én waar Nederland een sterke handelspositie heeft? Lees hier de ervaring van de huidige stagiaires:

“Vanaf dag 1 mag je als stagiaire meedoen en meedenken. De ambassade ligt in het centrum van een van de meest dynamische regio’s op het gebied van economie en politiek.

We werken met een vlotte groep mensen die ons altijd betrekt bij het werk. Geen dag is hetzelfde waardoor we een goed beeld hebben gekregen van het diverse werk op de ambassade: het organiseren van events zoals de Dutch Sustainability days, research doen voor rapporten of externe meetings bijwonen en verslaan.

Tenslotte hadden we niet verwacht dat we ons zo snel zouden thuis voelen in deze enorme stad. Het leven is hier nooit saai en je kan in het weekend heel gemakkelijk reizen.”

Kan je niet wachten? Reageer dan voor 5 december op de vacature: https://bit.ly/2Rkdk1M


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website