Nederlander vermist op Phuket

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
1 september 2011

Op Phuket wordt de 44-jarige Bas Meulendijks sinds twee weken vermist. Bezorgde vrienden van Bas zijn een zoekactie gestart, zo staat te lezen in The Puket News.

Meulendijks vriend Martin van den Akker vertelde aan The Phuket News dat de gescheiden Bas Meulendijks bevriend is met een Thaise vrouw genaamd Joy, die werkt als manager in een hotel in de omgeving van Phuket. De gescheiden vrouw zou bij haar ouders wonen die eigenaar zijn van een rubberplantage. De vrienden zijn ook naar haar op zoek. De leeftijd van de vrouw is niet bekend, ze zou tussen de 31 en 36 jaar zijn. De vrouw heeft zoontje van zes jaar oud met de naam ‘Bank’.

Van den Akker roept mensen die Meulendijks zien op, om hem te laten bellen met zijn vrienden op nummer +31 6 50 20 23 92. Zij kunnen ook contact opnemen met de redactie van Phuket News via e-mail editor@thephuketnews.com of telefoon: 076 612 553.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website