Een 88-jarige Nederlander is woensdagmorgen aan boord van een Qatar Airways vliegtuig van Doha naar Phuket overleden. De man is geïdentificeerd als Jean Gustave Gruter (transcript vanuit het Thais).

De autoriteiten op de luchthaven van Phuket werden tijdens de vlucht door de gezagvoerder ingelicht, dat een passagier bewusteloos was aangetroffen in een toiletruimte. Onmiddellijk na de landing werd de heer Gruter per gereedstaande ambulance naar het Thalang hospitaal vervoerd, waar helaas werd vastgesteld, dat hij reeds was overleden.

Familieleden en vrienden, die met de heer Gruter meereisden, vervoegden zich ook in het ziekenhuis om informatie te geven. Er zal een autopsie worden verricht naar de doodsoorzaak. Bij een eerste inspectie werden geen sporen van geweld geconstateerd en het vermoeden is, dat de heer Gruter aan een chronische ouderdomskwaal is overleden.

Bron: Thai PBS/Phuket Mail


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Nederlander op weg naar Phuket overleden”

 1. rob zegt op

  88 jaar? Nou, daar teken ik voor….Lijkt mij dat deze persoon gewoon van ouderdom is gestorven. Je sterft niet altijd gewoon thuis of in een ziekenhuis.

 2. eddy uit oostende zegt op

  Hoop als ik deze ouderdom haal,nog altijd de moed heb om te reizen en er nog veel plezier kan aan beleven.

 3. ton zegt op

  Mijn condoleances naar de familie maar inderdaad 88 teken ik voor

 4. rudi zegt op

  88 is een gezegende leeftijd en ik wil echt condoleances sturen naar vrienden en familie.
  Ik ga zelf voor de 100 enerzijds om van Thailand te genieten en anderzijds om de belastingen en AOW een poot uit te draaien want dat hebben ze met mij ook enthousiast gedaan.

 5. edard zegt op

  Mijn condoleances aan de familie en sterkte


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website