In de Nan rivier in Phitsanulok is gisterochtend het lichaam gevonden van de 74-jarige Brit Trevor David Roberts. Op het lichaam zijn geen verwondingen aangetroffen.

Roberts werkte voor zijn pensionering als leraar Engels. Volgens een zuster van zijn vrouw was hij meestal thuis en af en toe bij andere expat vrienden.

De Thaise echtgenote (59) werd door de politie op de hoogte gebracht van zijn dood. Ze wist niet dat hij van huis was weggegaan.

De politie laat de doodsoorzaak onderzoeken.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lichaam van Brit (74) gevonden in Nan rivier in Phitsanulok”

 1. Jacques zegt op

  Zowaar geen reacties op dit bericht. Als ik dit zo lees intrigeert het wel weer een beetje.

  Zonder meer info is het natuurlijk speculeren en daarmee kunnen we alle kanten op.
  Een Engelsman gevonden in de Nan rivier zonder verwondingen. Ik neem aan uitwendige verwondingen want je kunt van binnen ook aardig verwond zijn door allerhande middelen.

  Ik neem aan dat hij kan zwemmen en weet niets van zijn drankgedrag. Op een aantal vragen is met sectie verrichting wel antwoord te verkrijgen. De vrouw en de zuster van de vrouw hebben kennelijk wel wat verklaringen afgelegd en dit leverde niets bruikbaars op. Man was zonder zijn vrouw op de hoogte te brengen weggegaan. Is het een wandelaar of zoals de zus en vrouw vertelde was hij veel thuis en af en toe naar een bevriende expet. Is bij zijn expet kennissen al onderzoek gedaan? Als laatste zin staat er dat:” de politie laat de doodsoorzaak onderzoeken”. Dit houdt kennelijk in dat ze op hun achterste gaan zitten of liggen en anderen het onderzoek laten doen. In mijn optiek is de politie leidend in het onderzoeken naar de toedracht en dood van deze Engelsman en derhalve verantwoordelijk voor het zoeken naar en het vinden van de waarheid. Het laten verrichten van sectie is daar onderdeel van.
  Ik neem aan dat de politie dit onderzoek toch wel volledig doet, ondanks het gemis aan nadere informatie en de door mij toegepaste interpretatie van de taalkundige formulering van het redactionele stukje, afkomstig uit de Bangkok post. Anders rest er een niet opgelost dossier.

 2. erik zegt op

  De man kan toch gewoon aan het eind van zijn weg gekomen zijn net zoals jij en ik eens aan het eind komen van de ademhaling en het kloppen van het hart?

  Ik zoek in beginsel niets achter het overlijden van een mens of ik moet horen van verwondingen of ander trauma. Misschien was gewoon zijn tijd op deze wereld opgebruikt. 74 Jaar pas? Mijn pa stierf op 72 en mijn ma op 45.

  Ik ga er van uit dat de man een natuurlijke dood is gestorven en wens zijn familie sterkte.

  RIP.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website