Een Ierse toerist is mishandeld door een ladyboy in Pattaya. De ladyboy werd afgewezen door de toerist. Dat was niet naar de zin van de kathoey en sloeg met een naaldhak in op de man.

Ooggetuigen verklaarden dat de 55-jarige Ier benaderd werd door de ladyboy. De twee flirten wat de ladyboy dacht: kassa! Toen dat niet het geval was werd de ladyboy woedend.

Volgens politiechef Piyapong Ensan haalde Wichai Sripalang hard uit. “De kathoey benaderde de toerist en bood hem seksuele diensten aan maar die wees hij af waarop de dader haar armen om de toerist legde en hem molesteerde. Hij duwde haar van zich af waarop hij ook nog op de grond viel. Toen hij terug rechtop stond, viel zij hem aan met een schoen en verwondde hem aan het hoofd.” Volgens het medisch personeel liep de Ier een diepe snijwonde op aan zijn hoofd. De 24-jarige aanvaller werd beschuldigd van het plegen van fysiek geweld en riskeert een boete.

Bij een gelijkaardig incident waarbij een Poolse vrouw het slachtoffer werd van een aanval met een schoen, werd een andere ladyboy opgepakt. Volgens de politie raakte de prostituee slaags met de echtgenote van de man die ze benaderd had.

Bron: HLN.be

3 reacties op “Toerist (55) mishandeld door ladyboy (24)”

 1. peter schult zegt op

  Ha …….Zulke verhalen heb ik meer gehoord maar zelf ook mee gemaakt al is het al jaren geleden .

  Ladyboys blijven mannen ook al zien ze er uit als vrouwen …..Sommige zijn heel gewelddadig als ze hun zin niet krijgen en kan je beter niet op hun pogingen ingaan .
  Meestal zijn het de ladyboys die op straat een klant willen strikken …..
  Als je zo nodig met een ladyboy stoeien kan je beter naar een bar waar er toch een beetje toezicht op ze staat .
  Ook moet je uitkijken voor de jaloersheid onderling in een bar .

  Altijd op je hoede zijn .

 2. Fransamsterdam zegt op

  Er zijn duizenden ladyboys in Pattaya en als er ook maar eentje een scheet in de verkeerde richting laat, wordt dat breed uitgemeten in de media.
  Dat ze zowel absoluut als relatief vaker bij incidenten met farang betrokken zijn dan de dames lijkt echter toch wel te kloppen.
  Of ze nou gewelddadiger zijn dan de dames is daarmee nog niet gezegd. Wanneer er dames bij schermutselingen betrokken zijn, zijn ze alleen meestal elkáár in de haren gevlogen. En hoewel dat nou geen dagelijks te bezichtigen fenomeen is, kan ik u wel verzekeren dat het er bijzonder fel aan toe kan gaan.

 3. Gerrit van den Hurk zegt op

  Ladyboy’s of ook wel Kathoey genoemd worden steeds agressiever in Thailand.
  Wij verblijven de laatste 9 jaar gedurende de wintermaanden in Patong op het eiland Phuket.
  We hoorden wel eens van travestieten die toeristen lastig vielen maar we hebben het nooit echt gezien
  Wij zijn twee de maanden in januari, februari en maart weer in Patong geweest. En we zijn drie maal overvallen op straat door een groepje van 3 Kathoey’s. Ook horen we van andere toeristen dat deze mensen voor de toeristen een toenemende dreiging is. Wat de reden hiervan is, is ons niet bekend. Mogelijk dat ze minder werk hebben, door de afname van toeristen in Patong???
  Wel heel vervelend, en pas op!!! Ze slaan er gewoon flink op los met die grote schoenen met naald hakken!
  U bent gewaarschuwd. Pas op je spullen. Vooral als je laat thuis komt van een avondje stappen. Ze staan ineens voor je neus!
  Ook in Patong wordt het er niet prettiger op!!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website