Woensdag is een 25-jarige toerist uit Koeweit omgekomen bij een een ongeluk tijdens een bungee jump in Phuket. Het ongeluk gebeurde bij World Bungee Jump op het strand bij Sai Nam Yen Road in Patong, zo laat de politie weten.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie. Volgens sommigen brak het elastiek en andere media melden dat zijn benen uit de enkelbanden zijn geschoten. De zwaar gewonde man werd naar het ziekenhuis gebracht met een pick-up truck en de bestuurder vertelde dat hij de man gevonden had op straat.

Het ziekenhuispersoneel geloofde het verhaal niet gezien de aard van de verwondingen en de bestuurder gaf uiteindelijk toe dat er een ongeluk had plaatsgevonden tijdens het bungee jumpen. Uit onderzoek bleek dat de man een gebroken nek en gebroken ribben had.

Dit is overigens al het tweede incident met bungee jumping in Phuket. In april vorig jaar zijn twee mensen overleden toen zij uit een stalen mand vielen.

De politie onderzoekt de zaak en de het bedrijf blijft lopen het onderzoek op last van de politie gesloten.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/7OEpHM

1 reactie op “Toerist (25) komt om bij bungee jump in Phuket”

  1. Leo Th. zegt op

    Wat een mentaliteit, i.p.v. een ambulance op te roepen en de autoriteiten in te schakelen wordt de zwaargewonde man achterin een pick-up gelegd en met een leugen bij het ziekenhuis afgeleverd. Dat het bedrijf lopende het onderzoek gesloten blijft is vanzelfsprekend. Je zou ook verwachten dat er arrestaties zouden hebben plaatsgevonden want degenen die besloten het slachtoffer per truck naar het ziekenhuis te vervoeren, hebben de kansen op een eventueel herstel natuurlijk niet bevorderd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website