Tegenstrijdige berichten over dood 20-jarige Chinese student

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags: ,
15 augustus 2015

Tegenstrijdige berichten over de dood van een 20-jaar oude Chinese studente. Volgens de politie van Pattaya is ze gevonden op het balkon van een condominium. Een Chinese website schrijft daarentegen dat de vrouw dood op het strand van Pattaya is gevonden. Ze zou naar Thailand zijn gelokt door een zakenpartner.

De politie zegt echter dat ze naar Thailand was gekomen om een vriendin op te zoeken .Vrijdag werd de vrouw gevonden op het balkon van een kamer op de vijfde verdieping van het View Talay 7 condominium op Jomtien Beach.

Volgens een Thaise website zou haar 32-jarige vriend verklaard hebben dat de vrouw op 3 augustus was aangekomen op de luchthaven van Suvarnabhumi en rond het middaguur last van buikpijn en hoge koorts. De vrouw ging voor medicijnen naar lokale kliniek. Daarna stapte ze in een bus naar Pattaya waar ze later aankwam.

De politie wacht de autopsie af.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/J2swLq


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website