Spanjaard (53) dood aangetroffen in appartement Pattaya

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags: ,
29 juli 2015

In de nacht van 27 juli is een 53-jarige Spaanse man dood aangetroffen in de badkamer van een appartement in de Pattaya, aldus de politie.

De man werd naakt gevonden liggend op zijn buik in een plas bloed in de badkamer op de tweede verdieping van een appartement in Soi Pattaya Klang 16, Tambon Nong Phreu van het Bang Lamung district.

Het slachtoffer, die later door zijn Thaise vrouw werd geïdentificeerd, had diepe wond aan zijn rechter wenkbrauw. Er waren geen sporen van geweld, zo liet de politie weten. Wel werd er in de kamer 6 lege flessen bier gevonden.

Zijn Thaise vrouw (47) vertelde de politie dat ze al 11 jaar een relatie met het slachtoffer had. Het stel heeft ook een 7-jarige dochter maar zijn niet officieel getrouwd. De vrouw en de man leefden apart van elkaar omdat de man veel alcohol dronk en dat leidde tot ruzies en relatieproblemen. Desondanks belde ze elkaar dagelijks. Toen ze maandag geen contact met hem kon krijgen werd ze ongerust en ging naar zijn kamer. Omdat hij de deur niet open deed heeft ze het personeel  gevraagd om de deur te openen met een reservesleutel. Eenmaal binnen vonden ze het levenloze lichaam van de man in de badkamer.

De politie gaat er van uit dat de man teveel gedronken had en is uitgegleden in de badkamer waarbij hij met zijn hoffd op de grond is geslagen.   Zijn lichaam wordt naar Bangkok vervoerd voor autopsie.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/ZKiEBp


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Spanjaard (53) dood aangetroffen in appartement Pattaya”

 1. Erik Sr. zegt op

  Drank maakt meer kapot dan je lief is…….

 2. Alex zegt op

  Opvallend dat er de laatste tijd zoveel 50+ farangs in badkamers dood worden gevonden. Combinatie drank & gladheid ? Na het stappen beter direct het bed in.

  • Jos zegt op

   Wij ( europeérs)) zijn een proper volkje…(!!!)… Als we een nachtje hebben gestapt en wat hebben gedronken, gaan we eerst de douche in voor dat we in bed stappen… Dat zal wel de rede zijn dat er zoveel er zoveel 50+ ers. in Thailand de dood vinden in de badkamer van het appartement. Drank en gladheid is een tweede reden.. Ha hi…

 3. ruud zegt op

  De keren dat ik ben uitgegleden was altijd achterover en zat ik op mijn bips, of lag op mijn rug.
  Als hij gestruikeld is, zou het nog kunnen die wond aan die wenkbrauw.

 4. Rick zegt op

  Hoe maar dan ook hoe kan het toch dat de Thaise politie altijd meteen met dit soort antwoorden komt. Zelfmoord of eigen schuld maar goed mij maak je al lang niets meer wijs. Als mij eens zoiets vreemds overkomt in Amazing Thailand dan reken er maar op dat het geen ongeluk is maar iets dat begint met moo en eindigt met rd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website