Netflix nu ook in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags: ,
8 januari 2016

Goed nieuws voor expats die graag films en series kijken. Netflix, de Amerikaanse televisie- en filmstreaming gigant heeft gisteren op de Consumer Electronics Show 2016 in Las Vegas aangekondigd haar dienstverlening uit te breiden naar 130 landen, waaronder Thailand. 

Netflix heeft inmiddels bijna zeventig miljoen gebruikers en groeit vooral buiten de Amerikaanse thuismarkt hard. Dit jaar wordt er 6 miljard dollar uitgegeven aan films en series en vorig jaar heeft Netflix al zo’n vijftig eigen titels online gezet.

Filmliefhebbers in Thailand krijgen de eerst maand gratis, je hebt wel een creditcard of een PayPal-account nodig. Netflix-Thailand kent drie abonnementen; 280 baht per maand voor het standaardpakket, 350 baht per maand (met HD en de mogelijkheid om te streamen op twee apparaten) en 420 baht per maand (met Ultra HD en de mogelijkheid om te streamen op maximaal vier apparaten).

De Thaise ondertiteling is nog niet beschikbaar. Dat zal waarschijnlijk ook gelden voor de Nederlandse ondertiteling.

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Netflix nu ook in Thailand”

 1. Rob1706 zegt op

  Ter info: gisteren voor de grap even een test abonnement geïnstalleerd via Netflix Nl. Prijzen zoals vermeld staan inderdaad in Thb en …. wel degelijk Nederlandse ondertiteling.

  • Fred zegt op

   Beste Rob,
   Installeren ging idd heel gemakkelijk en het beeld is prima.
   Bij de meest films ontbreekt de Nederlandse ondertiteling een klein aantal weer wel, heb ik misschien iets niet gezien met de instellingen.

   Mvg. Fred R.

 2. TAK zegt op

  Kan je alleen maar streamen of worden de films ook opgeslagen op je harde schijf ?

  • Khun Peter zegt op

   Alleen streamen.

 3. fontok60 zegt op

  Rob kan je even kontakt met mij opnemen.
  fontok60@hotmail.com

 4. Ronny zegt op

  Men kan ook gratis een vpn app. dowloaden in de android store of de apple store ..een vpn server zorgt ervoor dat je dan precies in dat land bent waar je voor kiest …bv nederland .zelf al bevind u zich aan de andere kant van de wereld …
  Er zijn vpn apps met verschillende landen keuzes bv..Nederland , verenigde staten , australië ,belgië enz…. als men dan inlogt op bv Nederland zal men de nederlandse netflix ontvangen met als voordeel ook nederlandse series en films te ontvangen .
  Hetzelfde voor België vpn server in belgië en dan heb je de belgische netflix ..met producties van eigen bodem .
  Eigenlijk met één keer te betalen kan je met de vpn app. overal netflix ontvangen van eender specifiek land die netflix aanbied .
  Bijvoorbeeld de amerikaanse netflix geeft een veel groter aanbod en veel recentere films en series..

  Dit is bv een zeer goede vpn server die heel simpel te instaleren is …VpnOneClick of PlaymoTv die je op alles en nog kan instaleren …zelfs vanaf de internetrouter.
  Succes ..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website