In Pattaya heeft de 25-jarige Dennis T. heeft onder invloed van drugs een politieagent geslagen, meerdere voorbijgangers aangevallen, een restaurant en zijn hotelkamer vernield.

Een serveerster van het restaurant Aroi Dee laat weten dat de Nederlandse toerist onder invloed was toen hij het restaurant binnenkwam. Vijf minuten later zou hij andere bezoekers hebben aangevallen en met stoelen en tafels zijn gaan gooien.

Een politieagent die het verkeer stond te regelen op Second Road tegenover Soi 8 en op het lawaai afkwam, kreeg een klap in het gezicht van de Nederlander en vroeg versterking van collega’s. Er waren twintig agenten nodig om de agressieve man in bedwang te houden en mee te nemen naar het bureau.

Eerder op de avond zou de Nederlander ook zijn hotelkamer van The Green Hotel hebben vernield en uit het raam van zijn kamer op de derde verdieping zijn gesprongen. De man raakte niet gewond omdat hij op een zachte ondergrond terechtkwam.

Bron: PattayaPeople

Video: Nederlander gaat door het lint in Pattaya

Bekijk hier de video van zijn arrestatie:

[youtube]https://youtu.be/cxjNb1SS7SI[/youtube]

34 reacties op “Nederlander gaat door het lint in Pattaya: 20 politie-agenten nodig om hem te overmeesteren (video)”

 1. sjef zegt op

  Niet bijster slim zal een aardige verlenging worden aldaar, wel goed voor zijn Thai haha Mai pen rai

 2. Lung zegt op

  Toch raar, wanneer je in een prachtig land dan toch weer amok moet maken. Dat ze die maar eens goed van langs geven in de gevangenis.

 3. nico zegt op

  Je bent twintig en je wil wat. Nou dat zal hij krijgen, in Thailand weten ze wel raad met hem.

 4. ger zegt op

  Opbergen en niet meer loslaten.

 5. Jan zegt op

  Drugs…. en denkelijk ook drank. Deze Nederlander is een goed voorbeeld van hoe het niet moet. Ik hoop dat hij zijn lesje gaat leren.

 6. Jan VC zegt op

  Deze jonge man heeft het verkorven hier! Voor hij terug thuis komt zal hij nog geconfronteerd worden met de Thaise oplossingen voor zo’n gedrag! Het zullen niet zijn beste dagen zijn!
  Dit soort “toerisme” kunnen we missen als de pest!
  Wat een droevige zielenpoot!

  • quillaume zegt op

   Dit soort elementen zal naar alle waarschijnlijkheid flink worden aangepakt op plaats van bestemming ( de lik dus ) Ja, en dan staan er geen camera’s op. Deze schandvlek is een zeer slecht voorbeeld hoe het niet moet. Een flinke straf met alle bijkomstigheden is zijn deel. Alle kosten en schade laten vergoeden, vervolgens uitwijzen en nooit meer erin. Er is hier totaal geen excuses voor.

 7. karel zegt op

  Ik heb een gelijkaardig tafereel ooit meegemaakt met een Duitser. Zijn vakantie was opeens verlengd met 9 jaar.

 8. bart zegt op

  Grote jongen , hotel kamer afbreken en restaurant verbouwen ….

  Die lusten ze rauw en zal een gepeperde rekening krijgen !

  hospitaal kosten voor de agent ook , daar kan hij zeker van zijn !

  Good luck chuck !

 9. jowe zegt op

  Veel rechters hier.

  Stel dat hij helemaal geen drugsgebruiker is……..dat spul niet kan verdragen……………..
  Stel dat iemand hem iets stiekem heeft toegediend…………………….

  Helaas ben je voor de thaise wet op de eerste plaats schuldig…………… tot dat de tea-money is voldaan.

  • Jan VC zegt op

   Als hem iets “gelapt” is wil ik me bij mijn misschien te ondoordachte reactie verontschuldigen. Het gedrag op zich verdiend geen enkele verontschuldiging.

 10. LaWit zegt op

  Wat jammer dat er zo gereageerd wordt zonder de toedracht te kennen.
  Wij zijn ooit in Indonesië te grazen genomen door de locale maffia door ons martabak met magic mushrooms te voeren. Doel; makkelijke beroving….mijn man heeft er het meeste last van gehad, bad trip, visioenen, raar gedrag. Gelukkig voor ons waren wij niet de eerste die dit overkwam en zijn we goed geholpen door de lokale overheid. Het is nogal lastig te bewijzen dat je het onbewust hebt genomen. En als je onvoorbereid drugs toegediend krijgt kun echt heel naar flippen.
  Ik wil hiermee alleen maar aangeven dat er ook andere oorzaken kunnen zijn van drugsgedrag.

  • Jan VC zegt op

   Zie mijn reactie hierboven.
   Jan

 11. Cor van Kampn zegt op

  Wat iedereen wil. Ik heb al meer geschreven dat allerlij mafkezen naar Thailand gaan die denken dingen
  te doen die in het eigenland niet mogelijk zijn.. Dat is natuurlijk wel mogelijk maar dan moet je geld genoeg hebben. Met een dure Mercedes rijen of in een Porche en alles overtreden wat mogelijk is.
  Ik zie wekelijks rijden. Zelfs die koppen achter het stuur ken ik. Omgeving Pattaya.
  Die gaan vrij uit. Wat er met de beste man gebeurd is wel duidelijk. Een politie mishandelen is alleen
  toegestaan voor rijke Thai. Die waren meestal niet persoonlijk aanwezig.
  Dus een jaar of acht in de Thaise gevangenis en hij leert het wel.
  Ik heb daar ook totaal geen medelijden mee.
  Cor van Kampen.

 12. Sir Charles zegt op

  Het hoort en het mag niet doch de geslagen politieagent en collega’s zullen vermoedelijk nog wel even hun gram halen op hem, niemand die het ziet althans geen camera’s in de buurt en dergelijke

  • Jay zegt op

   Zo te zien aan de klappen die worden uitgedeeld zitten ze er niet echt mee dat er cameras op staan …

 13. ruud zegt op

  Voorlopig is de conclusie dat hij onder de drugs zat alleen maar een vermoeden van de serveerster.
  Hoewel daar een redelijke kans op is, kan het ook zijn dat hij bijvoorbeeld vergeten is zijn medicijnen in te nemen.

 14. Rick zegt op

  Hoe lang hij vast moet zitten zal uitwijzen hoe diep zijn zakken of die van familie of bekenden van hem zijn die willen betalen voor dit uitschot. Heb vaker dit soort verhalen gehoord maar als je een paar duizend euro cash kan overleggen is het probleem met een directe exit stempel in je paspoort snel verholpen.

 15. franky.holsteens zegt op

  Nu zal hij wel afgekoeld zijn ,maar de straf zal zwaar zijn en hij zit niet zo fijn als hier in het gevangenis,hij zal het wel merken ze zullen hem daar wel klein krijgen heb er geen medelijden mee.

 16. Aree zegt op

  Lekker (n) medelanders zijn jullie, een bejaardetehuis is er niks bij….de jeugd van tegenwoordig…la me niet lache…die gast was de weg kwijt, duidelijk, maar acht tot tien jaar in een Thaise cel terecht? Ga je schamen!

  • rudy van goethem zegt op

   Hallo.

   @ Aree.

   Ik kan je niet anders dan gelijk geven, maar hoe ga je dat bewijzen? Thailand staat er niet echt om bekend vergevingsgezind met dit soort zaken om te gaan.
   En al zeker niet als je Thaise eigendom begint te verbouwen, en het ergste is, een paar politieagenten, die hier heel hoog in aanzien staan wat klappen te verkopen…
   Het gaat hem een pak geld kosten, een hele hoop problemen, en waarschijnlijk een erg lange verlengde vakantie…

   Moesten de meesten zich eens wat verdiepen in de gebruiken en omgangsvormen van het gastland, dan kan er al veel vermeden worden…

   Ga nooit in Pattaya in een bar naar het toilet, zonder je flesje bier od mee te nemen, vraag anders een ander, ongeopend… neem nooit de tepels van een barlady of ladyboy in je mond, zonder eerst samen te douchen… dit is goeie raad voor toeristen, langer verblijvenden kennen de verhalen, en hebben ook hun stamkroegen waar het risico veel minder is… het lijken mss futiliteiten, maar het is helaas zo, en mss is deze jongeman daarvan het slachtoffer geworden, maar bijna onmogelijk te bewijzen, met alle gevolgen vandien…

   Ik vrees voor de goede afloop…

   Mvg… Rudy.

 17. Ruben zegt op

  Er is zeker drugs in zijn drank of eten gedaan men flip niet zomaar
  ze hebben de jongen wat aangedaan of bestolen.
  als hij geen verslaafde is denk maar wat er dan gebeurt is.
  ik wil jullie zeggen verdedig altijd je land genomen.
  goed of slecht als er wat gebeurt in het buitenland met ze
  laat het oordeel aan de uitkomst over want menig gingen
  heen door een onbedachtzame gebeurtenis.

 18. Rinus zegt op

  Weer een voorbeeld van iemand die zijn leven naar de klote helpt, als hij dan toch zo graag een voorbeeld is dan hoop ik dat ze hem ook als zodanig gebruiken om de rest tot nadenken te zetten.
  Ik heb jaren in Ned in de horeca gezeten en heb genoeg ellende gezien, als het dan fout loopt is het gemakkelijk gezegd dat er iets in hun drankje gegooid is. Belachelijk.
  Maar wat wil je, als je uit een land komt waar je als 16 jarige jongen gemakkelijker aan cocaïne kunt komen in het uitgaansleven dan aan een biertje. Over belachelijk gesproken.
  Dan heb ik het nog niet over veel bekende mensen (met een voorbeeldfunctie) die op tv en in andere media luchtig en lacherig doen over zo af en toe een snuifje, zelf politici maken zich hier schuldig aan. Kijk maar naar hun motivatie om dit probleem aan te pakken.
  Neem als voorbeeld die PVDA-er Rob Outkerk, die gaf toe dat hij wel eens een snuifje nam en naar de hoeren ging. Iedereen viel over het feit dat hij naar de (heroïne ) hoeren ging, niemand had het er nog over dat hij als bestuurder snuifde.
  Natuurlijk is deze jongen een sukkelaar, een slachtoffer van drugscriminelen. Als het mij betreft zet je deze laatste groep consequent tegen de muur. Life op tv.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

 19. Pienter zegt op

  Zojuist in Pattaya One gelezen ,dat het een man met de Deense nationaliteit is.

 20. Sjaak S zegt op

  Sommigen doen het in een dronken bui (enkele weken geleden die oude Engelsman) en nu deze jongeman onder invloed van drugs…
  Op dat moment zijn ze niet toerekeningsvatbaar. Die man moet niet bestraft, maar geholpen worden. Gevangenis? Belachelijk. Hij behoort (als hij verslaafd is) af te kicken en in een ziekenhuis of instituut verder geholpen worden.
  Het is toch wel iets anders, wanneer je het nuchter doet.
  De reacties van jullie hierboven mij waren toch een beetje te snel geplaatst!

  • ruud zegt op

   Aangenomen dat hij drugs heeft gebruikt, wat dat is alleen maar een vermoeden van de serveerster en nog niet bewezen.
   Dan is iemand van 25 jaar toch oud genoeg, om de verantwoording te nemen zichzelf te laten behandelen voor zijn verslaving.

   Verslaafd zijn kost een hoop geld en meestal kun je dat niet met werken verdienen.
   Dan zul je ongetwijfeld veel mensen plezier in het leven benemen, om aan geld te komen voor die verslaving.
   Verslaafd zijn betekent niet per definitie ontoerekeningsvatbaar zijn, hooguit als je hersenen ondertussen zover zijn aangetast, dat je op straat loopt te bedelen en je niet meer voor jezelf zorgt.
   In dat geval vind ik gevangenisstraf voor diefstal en andere criminele activiteiten best gepast.

 21. colin de jong zegt op

  Ik zou het verhaal wel eens willen horen uit Dennis zijn mond,wat er precies is gebeurd. Dit soort uitbarstingen komen niet van een paar biertjes. Heb eerder farangs bijgestaan die ook hebben gevochten en niets meer wisten wat er gebeurd was. Na onderzoek bleek dat er een pilletje in hun drank was gedaan toen hij naar het toilet ging. Pas op !!! Levensgevaarlijk, want deze smerige streken komen dagelijks voor. Neem nooit geen loslopend wild mee naar jou of haar kamer, want hier ontstaan deze problemen. Echter totaal niet goed te praten wat Dennis heeft gedaan, maar daar zal hij hier wel heel lang kunnen over nadenken in een Thaise cel. Drugs is hier Russische roulette en levensgevaarlijk, want er staan hele lange gevangenis straffen op.Ik ga hem volgende week opzoeken want ben benieuwd naar het ware verhaal, en zal dit plaatsen in mijn volgende column de Hollandse Pagina, de eerste week van Augustus

 22. Kees zegt op

  Pattaya…ik kom er niet als ik het kan vermijden. Hoop ellende, ook niet toevallig dat dit weer daar moest gebeuren. Ik vind het commentaar van Rudy van Goethem ook veelzeggend…’ga nooit in Pattaya in een bar naar het toilet, zonder je flesje bier od mee te nemen’ maar eigenlijk nog veel mooier (of triester) is de vermelding ‘neem nooit de tepels van een barlady of ladyboy in je mond, zonder eerst samen te douchen’

  Gewoon even advies tussen neus en lippen door om geen onbekende tepels zo maar in de mond te nemen. Geeft wel een beetje aan wat de norm is dan.

  • Tante Bep zegt op

   Pattaya is inderdaad niet voor watjes. Dus als je niet stevig in je schoenen staat of mentaal wat instabiel bent kan je beter niet naar Pattaya gaan. Voor de rest is het hier minder saai dan in de rest van Thailand….

   • Kees zegt op

    Ik verkeerde vooralsnog in de veronderstelling dat Pattaya het eindstation was voor figuren die mentaal wat instabiel zijn en die minder stevig in hun schoenen staan

  • rudy van goethem zegt op

   Hallo.

   @ Kees.

   Wat die tepels betreft, het is een algemeen gegeven, zonder te generaliseren dat er sommige barlady’s en ladyboys sterk verdovende middelen rond hun tepels smeren…

   Maar dit vind je ook in Bkk en op andere plaatsen in Thailand. Dus dit is hier in Pattaye zeker geen algemeen geldende norm, maar het bestaat, zij het in geringe mate. en het zal je maar overkomen…Pattaya is zeker niet gevaarlijker of slechter dan andere Thaise steden, ik voel me er zelfs midden in de nacht perfect veilig.

   Maar, het geval van deze jongeman even terzijde latent, er zijn hier, ik noem ze de “drieweeks toeristen” die het werkelijk al te bont maken… ze zijn dronken, en als zodanig een gemakkelijke prooi… dat is zo in Thailand, willen of niet… Deze middag nog in een bar, twee stomdronken Ieren die tegen mekaar aan het schreeuwen waren, en alle barstoelen begonnen omver te kegelen…

   Een Thai houdt daar niet van, integendeel, maar daar houden ze in een bar aan de kust in Belgie of Nederland ook niet van.

   En je verhaal over drugs, en de gemakkelijke manier om eraan te komen in jouw land is juist…

   Maar je vergeet er een zaak bij te vertellen, hier onder invloed lopen, en inboedels halveren, en wat politiemensen klappen geven is gewoon om problemen smeken…

   Thailand heeft een non-zero tolerantie wat drugs betreft, en ik ben ooit een vriend gaan bezoeken in het cellencomplex van het politiekantoor in Pattaya op de hoek van soi 9 en Beachroad… het beste is dat je rubber laarzen hebt, en soms krijg je er ook… wat verbeelding, en je kan raden waarom…

   In het geval van deze jongeman kan een pak geld enigszins helpen, maar die klappen aan politiemensen waren er teveel aan, en die heeft hij waarschijnlijk nu al ruimschoots teruggehad…

   De politiecontroles wordens alsmaar strenger, terecht, dus bezint eer ge begint, en niemand kijkt hier op van iemand met een borrel door de neus, Thai houden ook van een stevige neut, maar als je hier vechtpartijen ziet is het bijna altijd tussen toeristen, of een toerist tegen een Thai, wat zo ongeveer het domste is wat je kan doen…heb hier nog nooit Thai tegen mekaar zien vechten…

   Ik hoop op een deftige regeling voor de jongeman, wat ik sterk betwijfel… het zal voor hem een les zijn die hij niet zo gauw zal vergeten!

   Mvg… Rudy.

  • Sandra zegt op

   Hoor geregeld ook verhalen van andere landen, waar drugs in je drankje doen normaal is.Zijn al verschillende meisjes aan overleden. Dus niet meteen je mening geven!

 23. Michel zegt op

  Duidelijk een gevalletje yaba. Heb ik vaak genoeg gezien.
  Gasten die thuis mdma/xtc en/of speed gebruiken en dan in TH denken dat yaba ook wel een goed idee is. De werking blijkt echter “iets” beroerder.
  Ik wens hem sterkte de aankomende jaren, in het BKK-Hilton.

 24. Gerrit11 zegt op

  In mijn ogen is er meer aan de hand dan 1 pilletje. Dit is iemand die wat meer heeft gebruikt en in combinatie met alcohol een verkeerde uitwerking heeft gekregen. Iemand van 25 alleen op vakantie in Pattaya, dat is geen beginneling.
  Kwa straf, daar kan ie de komende jaren over nadenken, dat is nooit mals.
  In die auto ontnuchterde hij al aardig, nu de volgende dag kan die zijn wonden likken.
  Dommerd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website