Op social media circuleert een video van een Koreaanse toerist die het nodig vond om in Pattaya ruzie te maken over 200 baht. De man wilde de motorbike-taxichauffeur niet betalen en werd gewelddadig. De Thaise motorbike-chauffeur was het zat en gaf de man een rechtse directe onder gejuich van omstanders. 

De video is opgenomen door iemand bij de Ann Bar, gelegen aan de voorzijde van Soi 5 op Second Road afgelopen donderdag.

De Koreaan had een drankrekening van 1.150 Baht maar had niet genoeg geld bij zich en vertelde het personeel dat hij naar zijn hotel in Soi 4 ​​zou gaan om geld op te halen. De man kwam echter niet terug om zijn rekening te betalen maar verscheen enkele uren later weer bij de bar omdat hij daar zijn hoed zou hebben achtergelaten. Hij maakte geen aanstalten de rekening alsnog te betalen. Ook weigerde hij om de motorbike taxichauffeur te betalen die de vooraf afgesproken 200 baht van de Koreaan zou krijgen.

De toerist is uiteindelijk terug naar zijn hotel gebracht en heeft alsnog zijn rekening betaalt. De politie doet geen onderzoek omdat er door niemand aangifte is gedaan.

Bron: PattayaOne

Video: Koreaanse toerist knock-out in Pattaya na ruzie met motobike taxichauffeur

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/td1xJFfymLc[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Koreaanse toerist knock-out in Pattaya na ruzie met motobike taxichauffeur (video)”

 1. Soi zegt op

  Die Koreaan heeft desondanks heel veel mazzel gehad. Op de eerste plaats mag hij in zijn handjes knijpen niet met zijn achterhoofd op de gele stoeprand te zijn gestuiterd, want dan had het in gezondheidstermen erger met hem kunnen aflopen. Daarbij krijgt hij spreekwoordelijk de eer toch al tegen.
  Op de tweede plaats komt het weinig voor dat een Thai in zijn eentje aan de bak gaat. Stel dat ie verliest, gaat ook zijn face naar de mallemoer. Deze hier was kennelijk zeer zeker van zijn zaak. Hij had zijn tegenstander al eerder tot de orde kunnen roepen, lees: slaan, maar zag blijkbaar de onoplettendheid van de Koreaan. Nou ja: het was eerder overmoed, zo niet roekeloosheid. Applaus bleef dan ook niet uit.
  Op de derde plaats komt het veel vaker voor dat het niet blijft bij één klap. Eenmaal overtuigd van de winst gaan Thai vaak door tot het bittere einde. Ook te zien in het filmpje van die 25 jarige Nederlander, die eenmaal geboeid en in de pickupbak geladen, toch gauw nog even opportunistische klappen krijgt van een omstander.
  Als met al: de Koreaan komt goed weg!

 2. Jack zegt op

  Pure oplichting van de Thai, 200 Baht vragen. De Thai had niks te vrezen omdat de Koreaan bezopen was,is duidelijk te zien dat hij moeilijk op zijn benen staat.

 3. Louis49 zegt op

  Ik krijg zo stilaan de indruk dat het bij veel forummers hier doodnormaal is om een geschil met de vuisten uit te vechten?beetje te lang in Thailand verbleven jongens?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website