Een kamermeisje van het Phuket City Hotel heeft afgelopen vrijdag een Duitse vrouw van 64 jaar dood aangetroffen in het bad van haar hotelkamer. De politie denkt dat de dood waarschijnlijk het gevolg is van een reeds bestaande aandoening of een hartaanval.

De vrouw had op 30 juli ingecheckt bij het Royal Phuket City Hotel en zou weer vertrekken op 8 augustus. Het kamermeisje liet aan de politie weten dat de vrouw veel alcohol dronk. Dat bleek bij een eerdere schoonmaak van de kamer een dag eerder.

Vrijdag wilde het kamermeisje de hotelkamer schoonmaken maar kreeg geen gehoor. Ze vroeg een andere collega om de deur te openen waarna ze het slachtoffer aantroffen in bad met de kraan open en de airco op 15 graden.

Er waren geen tekenen van inbraak, diefstal of geweld, aldus de politie. Het lichaam van de vrouw is meegenomen voor autopsie.

Bron: Phuket Wan – http://goo.gl/FvnCtW


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Duitse toeriste (64) dood in bad aangetroffen in Phuket City Hotel”

 1. gj klaus zegt op

  Het valt me op dat de thaise politie altijd met suggesties komt wat de oorzaak zou kunnen zijn in plaats van het onderzoek af te wachten. Dit getuigt van een weinig open mind waardoor het gevaar ontstaat dat onderzoeken een bepaalde richting worden gestuurd.

 2. Lung John zegt op

  De laatste tijd is er wat te doen met al die toeristen die ze dood vinden.En zeker in phuket. Je zou bang worden om nog een voet in thailand te zetten. Met al die Corruptie

 3. Franky R. zegt op

  Opvallend..de airco die op 15 graden staat. Dat is toch gevaarlijk. Overigens zonder dezelfde fout te maken als de Thaise politie, door prematuur te speculeren over een mogelijk doodsoorzaak…

 4. Rick zegt op

  Volgens mij word er in geen enkel ander vakantieland ter wereld zo vaak een dode gevonden in raadselachtige omstandigheden als in Thailand. Toeval misschien maar naar meer als 100x toeval per jaar begin ik het toch verdacht te vinden al die toeristen met vreemde aandoeningen en die naar het paradijs op vakantie gaan om spontaan zelfmoord te plegen of die op meer als raadselachtige omstandigheden om het leven komen.

  Maja een Thai zou eens schuld bekennen tot een Thai eens iets verkeerds heeft gedaan, het amazing Thailand gevoel moet immers kost wat kost boven in het vaandel blijven staan en tsja dan maar geen serieus politie onderzoek.

 5. Fransamsterdam zegt op

  Moderator: Het gaat op het blog over Thailand niet over Nederland.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website