DTAC gaat 650.000 3G en 4G SIM-kaarten weggeven

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags: , ,
24 juni 2015

De Thaise telecomprovider DTAC is van plan om 650.000 3G en 4G SIM-kaarten weg te geven. Met deze opmerkelijke campagne hoopt het bedrijf het aantal gebruikers van mobiele data te verhogen van 54% naar 60% tegen het einde van het jaar.

Uiteindelijk moet het aantal gebruikers in 2017 boven de 80 procent uitkomen, zo laat woordvoerder Sigvart Eriksen weten. DTAC is de op een na grootste operator van mobiele data in Thailand en heeft 28,4 miljoen abonnees.

Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de gratis DTAC SIM-kaarten, de actie loop tot 30 september, is dat je een Samsung of Samart I-Mobile smartphone moet kopen. Deze kosten tussen de 3.000 tot 5.000 baht. Met de SIM-card hebben de gebruikers twee jaar lang gratis mobiel internet met toegang tot Facebook en LINE, plus een gratis beltegoed die meer waard is dan de aanschafprijs van de telefoon.

DTAC verwacht dat het aantal 4G-abonnees zal verdubbelen tot 2,5 miljoen dit jaar en dat de dekking van het 3G netwerk dit jaar zal stijgen tot 95% van de bevolking.

Er worden in Thailand 1,2 miljoen smartphones per maand verkocht.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/rQyGYv


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “DTAC gaat 650.000 3G en 4G SIM-kaarten weggeven”

  1. Fransamsterdam zegt op

    Je krijgt geen ‘twee jaar lang gratis mobiel internet met toegang tot Facebook en LINE’,
    maar ‘twee jaar lang gratis internettoegang tot Facebook en LINE.
    Met andere woorden: Zodra je iets anders via het internet wil doen dan Facebooken of LINEn, dan heb je een datategoed nodig. De bedoeling (en de verwachting) is dat ongeveer de helft van de gebruikers prepaid datategoed gaat kopen bij DTAC.
    Anders was het natuurlijk te mooi om waar te zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website