In Pattaya is een 67-jarige Brit in zijn nek geschoten door zijn 33-jarige Thaise vriend. Het slachtoffer is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

Politie en medici moesten met spoed naar K Apartments in Soi Saitee, vlakbij het Bali Hai Viaduct. Daar vonden ze de hevig bloedende Colin Thomas G. met een schotwond in zijn nek.

De vermoedelijke dader, zijn Thaise partner Khun Tiradaet, werd in de omgeving gearresteerd nadat hij probeerde te ontvluchten. Hij werd betrapt met een .38 kaliber pistool.

Het paar had woorden gekregen om het gedrag van de Thaise man die teveel zou drinken, roken en stappen. Omdat de dader de opmerkingen van het slachtoffer zat was, schoot hij twee keer op zijn geliefde.

Bron: Pattya One


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Britse expat (67) neergeschoten door zijn Thaise lover”

 1. Bert Van Eylen zegt op

  Spijtig voorval en hopelijk overleeft de man en wordt de Thai gestraft.
  Bovendien is een .38 geen pistool maar een revolver.
  Groeten.

 2. Rick zegt op

  Helaas zijn dit soort zaken aan de orde van de dag ( maar dan niet persé met vuurwapens ) in Thailand achter de lach of glimlach gaat vaak een heel aparte psyche schuil in Thailand.

 3. Franky R. zegt op

  0.38 kalber! Dat is een flinke jongen van een kogel, van ‘Dirty Harry-achtige’ proporties. Zoveel verstsnd van vuurwapen heb ik wel!

  Ik hoop het beste voor deze heer, maar ik weet ook wat een ’38’ kan aanrichten…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website