Belg (57) dood aangetroffen in Pattaya

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags: , ,
28 februari 2015

Een Belg van 57-jaar is gisteravond dood aangetroffen in zijn appartement in Pattaya. Hoewel de doodsoorzaak nog niet is vastgesteld gaat de politie uit van hartfalen.

De man is afkomstig uit Heist-op-den-Berg. Hij woonde en werkte al een aantal jaar in Thailand. Hij werd gisteren dood gevonden in zijn appartement. Hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat.

Zijn lichaam is overgebracht naar het ziekenhuis voor een autopsie. Daarvan zijn de resultaten nog niet bekend.

Bron: HLN.be

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Belg (57) dood aangetroffen in Pattaya”

 1. Stan zegt op

  Volgens Het Nieuwsblad: André Van Dyck (57) woonde en werkte al enkele jaren in Thailand. Donderdagvond werd zijn lichaam gevonden in zijn appartement in de wijk Sai Khao Talo in het oosten van Pattaya. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar zonder succes. Hij overleed ter plaatse.

 2. RonnyLatPhrao zegt op

  Het betreft André Van Dyck.
  Ik heb hem vrij goed gekend. We gingen vroeger samen wel eens wat drinken en zijn een paar keer samen naar Thailand vertrokken.

  RIP Dré

  • Wim zegt op

   Dag Ronny,

   Ik ben een van de vrienden van Dré van zijn vriendenkring in België. Wij zijn behoorlijk geschrokken toen we het nieuws hoorden. De laatste jaar heeft niemand van ons nog iets van hem gehoord. We hadden gehoopt op het internet nog iets van hem terug te vinden; foto’s, aanwijzingen over hoe zijn leven er nog uitgezien heeft, … maar we vinden niets terug. Tot ik hier las dat jij hem in Thailand gekend hebt. Zou jij ons meer kunnen vertellen over zijn laatste jaren, en heb je eventueel nog foto’s? We zouden je erg dankbaar zijn.

   Groeten,
   Wim

 3. Cor van Kampen zegt op

  Er zijn bepaalde gebieden in Pattaya waar dat soort dingen gebeuren.
  Natuurlijk allemaal in onschuld. Soi Khao Talo.
  De top is Soi Bekauw met de markt op elke dinsdag en vrijdag. Heel veel hoerententen en duistere Hotels.
  Wat daar allemaal gebeurd wil je niet geloven. Ik denk dat 80% van alle ellende nooit bekent word.
  Cor van Kampen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website