Het Thaise ministerie van gezondheidszorg geeft geeft op verzoek een vaccinatiepaspoort af met de naam: COVID-19 CERTIFICATE OF VACCINATION’, zoals eerder gemeld en gepubliceerd in de Koninklijke Gazet.

In deze videoclip staan details over het vaccinatiebewijs voor internationaal reizen.

7 reacties op “Instructievideo voor het verkrijgen van een Thais vaccinatiepaspoort voor internationaal reizen”

 1. eddy zegt op

  Hoi ,
  Hoe kan ik aan dat gele boekje komen , ik 2x met synovax gehad in Bangkok , maar ik woon in de buurt van Pattaya , moet ik voor dat gele boekje weer terug naar het ziekenhuis waar ik ben ingeënt ????
  M.v.g. Eddy

  • Janin zegt op

   Neen, je kan dat via een ander ziekenhuis ook bekomen, wel kopie paspoort en van je inentingsbewijs meenemen. Duurt enkele dagen en kost 50 baht

 2. Rob zegt op

  Ik vraag me af wat de mogelijkheden van internationaal reizen met een Thais vaccinatiepaspoort is met Synovax. In Europa is Synovax niet goedgekeurd (trouwens ook niet de Thaise versie van Astrazenica).

  • wim zegt op

   Rob geen probleem hoor. Sinovac/Coronavac is door de WHO goedgekeurd. Nog niet in EU/NL maar dat is slechts om geopolitieke redenen. In ieder geval kun je er mee reizen dus je kunt gewoon negeren dat Von Der Leijen probeert om geopolitieke spelletjes mee te spelen.

   • khun Moo zegt op

    Ik zou eerst informeren of een geel boekje geaccepteerd wordt. Zo wie zo niet overal in Europa.
    Hier zijn goede redenen voor.

    A) Het gele boekje , zoals we dat in nederland kennen, staat niet op naam, vermeld geen burger service nummer en heeft geen pasfoto.en is derhalve gewoon aan een ieder uit te lenen.

    B) Alle geldige bewijzen in nederland komen tot stand via je burgerservice nummer en Digid code.
    GGD controleert je paspoort tijdens zetten van een vaccinatie, en voegen het gezette vaccin met datum en batch nummer toe op de interne site van de RVM, waar na een aantal weken je via je Digid je QR code kunt downloaden of printen.
    Later kun je als aanvulling ook nog een stickertje en stempeltje in je gele boekje krijgen, wat zoals eerder vermeld een willekeurig geel boekje kan zijn.

    Dat een vaccin goedgekeurd moet zijn door een Europees geneesmiddelen agentschap lijkt me een goede zaak. USA en Thailand hebben overigens ook hun eigen goedkeurings procedure.
    Zowel voor voedsel , medicijnen en diverse andere producten incl. auto’s speelgoed gelden nu eenmaal tussen landen verschillende toelatings normen om kwaliteit te waarborgen.

 3. LUCAS zegt op

  Dat gaat uit van WHO, hier in de PH gaat het wel vlug vooruit voor buitenlanders.
  Ik heb mijn INTERNATIONAAL geel vaccinatie paspoort al.
  heb ook 2 x sinovac. laat je niets wijsmaken.
  Hier met app of online registreren , datum aanvinken,.reispas en datums van vaccinatie uploaden, 8 verschillende betaal mogelijkheden.370 PHP.

  • khun Moo zegt op

   Lucas,
   Lees even de laatste regels over de geldigheid voor reizen van het inmiddels beroemde gele boekje.

   https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/vaccinatiebewijs


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website