Het Bureau voor volksgezondheid in Chiang Mai heeft informatie in verschillende talen voor niet-Thaise onderdanen die in Chiang Mai verblijven en die een COVID-19 vaccinatie willen.

In de instructie lees je de stappen die nodig zijn voor, tijdens, en na vaccinatie en is beschikbaar in het Engels, Duits, Japans en Chinees.

De instructie staat hier:

Bezoek deze link voor het handboek: “Een gids voor vaccinaties voor COVID-19 voor niet-Thaise nationale woonplaats in Chiang Mai“.

Mededelingen voor buitenlandse onderdanen die in Chiang Mai wonen: https://www.chiangmaihealth.go.th/cmpho_web/

2 reacties op “Instructie voor buitenlanders in Chiang Mai die een Covid-19 vaccinatie willen”

 1. Johan zegt op

  Deze week 2e pfizer gehad in sisamrong sukhothai.0

 2. janbeute zegt op

  Deze week Woensdag middag mijn tweede vacinatie gehad van Pfizer in het Lamphun goverments hospitaal en het was geweldig goed georganiseerd.
  Ik was ingeplant voor Vrijdag morgen de 17e maar mijn stiefzoon kreeg Dinsdag een telefoontje en ik kreeg een mailtje dat ik smiddags moest komen.
  Eerst registratie weer op de 2 de verdieping, en daarna naar boven.
  In de grote vergaderzaal op de 4 de verdieping van het nieuwe gebouw waar je op een grootbeeld bioscoop grote scherm kon zien de namen van de personen in de zaal alsmede hunner leeftijd en de 30 minuten aftellende tijd die je nog moest wachten voor je weer naar huis mocht gaan.
  Vaccinaties vonden voor allen ook in die zaal plaats ook voor Sinovac en Astra Zeneca.
  Na afloop heb ik uit dank nog een behoorlijke donatie gegeven aan het hospitaal, waarbij uiteraard de hospitaal fotograaf en enkele medewerkers er bij opmoesten.
  Kreeg bij het verlaten een papier mee in het Thais met daarop een QR code.
  Waren trouwens niet allen farangs die de Pfizer kregen ook enkele jongere Thais.

  Jan Beute.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website