Het Meteorologocal Department voorspelt dat het koudefront uit China de temperaturen in het Noorden en Noordoosten van het land zal blijven beïnvloeden tot eind januari en mogelijk zelfs tot in februari.

De komende dagen zakt de temperatuur in het Noorden en Noordoosten met 1 à 3 graden om aan het eind van de week weer iets te stijgen. De minimum temperaturen in Bangkok, Central Plains en het Oosten variëren van 13 tot 18 graden.

Woordvoerder Somsak Khaosuwan laat weten dat de temperatuur per gebied kan verschillen: “In bergachtige gebieden kan die zakken naar 1 graad, dus toeristen en bewoners in deze gebieden moeten zorgen dat ze warme kleding bij zich hebben.”

Somsak waarschuwt tevens bewoners in deze streken voorzichtig te zijn met open vuur omdat de droge lucht waar het koudefront voor zorgt, de kans op branden kan vergroten.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website