De politie in Pattaya is op zoek naar een onbekende buitenlandse toerist die uit het Pattaya Memorial Hospital vluchtte, nadat hij behandeld was voor zijn verwondingen na een vechtpartij met een Russische man op maandagochtend.

De politie laat weten dat de man had gevochten met een andere toerist, een 21-jarige Rus. Daarbij stak hij de Rus met een gebroken fles in zijn nek (zie foto boven). De verdachte had zelf ook een aantal snijwonden opgelopen aan zijn hand.

Paramedici brachten de twee vechtersbazen naar het Pattaya Memorial Hospital voor eerste hulp. De vermoedelijke aanstichter van de vechtpartij ging er toen stiekem vandoor. Mogelijk omdat hij bang was gearresteerd te worden.

De politie is op zoek naar de man en houdt ziekenhuizen, klinieken en drogisterijen in de gaten omdat hij gewond is aan zijn hand. Tot nu toe is hij niet gevonden.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website