Het gevangeniswezen in Thailand laat weten dat vanaf volgende week er weer persoonlijke gevangenisbezoeken voor familieleden van gedetineerden is toegestaan. Bezoek was sinds april 2021 niet toegestaan ivm Covid-19.

Ayut Sinthoppan zegt dat familieleden in het hele land gedetineerden in 124 gevangenissen mogen bezoeken omdat COVID-situatie in deze faciliteiten veilig genoeg wordt geacht voor bezoekers. Hij merkte echter op dat 19 andere gevangenissen gesloten zullen blijven, omdat de situaties in die faciliteiten niet zijn verbeterd.

Familieleden kunnen vanaf 16 mei bezoek plannen, maar moeten 24 uur voor hun bezoek bewijs laten zien dat ze volledig zijn ingeënt en een negatief antigeen- of RT-PCR-testresultaat overleggen.

Het bezoek blijft beperkt tot vier rondes van 15 minuten per dag – twee ‘s ochtends en twee ‘s middags. Familieleden die gedetineerden niet persoonlijk kunnen bezoeken, kunnen nog steeds virtuele vergaderingen plannen, die zijn ook beschikbaar zijn voor faciliteiten die gesloten blijven voor persoonlijk bezoek.

Bron: NNT- National News Bureau of Thailand


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website