Consultaat (Claudio Divizia / Shutterstock.com)

Maak kennis met de Honoraire consuls Dhr. Willem Philip Barnaart en Mw. Godie van de Paal tijdens de Meet & Greet met Nederlandse gemeenschap in Cambodja op 14 en 15 oktober 2019.

De Nederlandse ambassade zal op maandag 14 oktober in Phnom Penh en dinsdag 15 oktober in Siem Reap overdag een consulair spreekuur organiseren voor Nederlanders die woonachtig zijn in Cambodja en een paspoort of Nederlandse identiteitskaart willen aanvragen of hun levensbewijs willen laten tekenen.

Aansluitend zal vanaf 18:00 uur in aanwezigheid van ambassadeur Kees Rade een “Meet & Greet” voor de Nederlanders worden georganiseerd waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje kennis kan maken met de recent aangestelde Honoraire consuls Dhr. Willem Philip Barnaart en Mw. Godie van de Paal.

Indien u gebruik wilt maken van het consulair spreekuur of als u zich wilt aanmelden voor de Meet & Greet borrel in Phnom Penh of Siem Reap, verzoek ik u vóór 11 oktober 2019 een e-mail te sturen naar ban-ca@minbuza.nl.

Na uw aanmelding ontvangt u meer specifieke informatie over het tijdstip en de verplichte documenten die nodig zijn voor de aanvraag die u wenst in te dienen.

Locaties waar het consulair spreekuur en de Meet & Greet borrel in Phnom Penh en Siem Reap zullen plaatsvinden worden op een later tijdstip bekend gesteld.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website