De eigenaar van Victoria’s Secret Massage en zijn vrouw worden verdacht van mensenhandel. Er is inmiddels een arrestatiebevel uitgevaardigd. De aanklacht luidt: mensenhandel en de exploitatie van bordelen.

Bij de inval vorige week vrijdag in de massagesalon bleek dat er heeft de politie 80 minderjarige vrouwen als sekswerker in het bordeel werkte. uit de boekhouding bleek dat 20 agenten en andere functionarissen gratis diensten kregen om zo een oogje dicht te knijpen.

Het onderzoek is er op gericht een mensenhandel netwerk aan te tonen. De DSI (Thaise FBI) besloot eerder deze week het onderzoek over te nemen van het politiebureau Wang Thong Lang, het district waarin het bordeel is gevestigd, omdat er sprake is van mensenhandel en gedwongen prostitutie.

De sekswerkers die slachtoffer zijn van mensenhandel worden opgevangen in het ‘Home For Children and Families centre’ in Bangkok.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Eigenaren Victoria’s Secret Massage in Bangkok verdacht van mensenhandel”

 1. Rob V. zegt op

  Volgens ex bordeelhouder Chuvit zijn de aangehouden eigenaars niet de werkelijke eigenaar van het bordeel. Chuvit claimt 10 jaar geleden o.a. dit bordeel enkele andere verkocht te hebben aan een bepaald persoon. Die persoon zou nog steeds eigenaar zijn maar op dit moment geen verdachte.

  Volgens KhaosSod is van tenminste 8 personen die in het bordeel werkzaam waren vastgesteld dat ze minderjarig zijn. Alle komen ze uit buurlanden.

  http://www.khaosodenglish.com/news/crimecourtscalamity/2018/01/18/former-brothel-kingpin-says-police-wrong-victoria-boss/

  https://www.thailandblog.nl/achtergrond/chuvit-van-badmeester-tot-politicus/

 2. Jacques zegt op

  Mooi onderzoek, zou ik persoonlijk wel leiding aan willen geven. De wet handhaven en afstraffen die handel . Hopelijk worden alle kopstukken en/of profiteurs opgepakt en afgestraft. Chuvit heeft zelf boter op zijn hoofd maar lijkt zich nu van een andere kant te laten zien. Beter laat dan nooit. Nu nog dat vermogen van Chuvit doneren aan goede doelen, want dat is ook onrechtmatig verkregen, dan wil ik hem wel de hand schudden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website