Een Duitse expat van 36 jaar wordt verdacht van moord op zijn Thaise vriendin (35). Het stoffelijk overschot van de vrouw werd zondag in een bos in Phuket gevonden. De man is ’s avonds in zijn woning aangehouden, waarbij hij trachtte zijn keel door te snijden. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Zodra hij is hersteld, wordt hij verhoord.

De Duitser wordt beschuldigd van moord en het verbergen van het lichaam. De politie zegt bloedsporen te hebben gevonden in de kofferbak van een gehuurde auto, waarmee hij het lichaam van zijn vriendin zou hebben vervoerd.

De zuster van het slachtoffer zegt dat ze drie tot vier maanden een relatie hadden. Getuigen zeggen dat ze het stel ruzie hebben horen maken op 30 juni, daarna verdween de vrouw.

Het lichaam van de Thaise was gewikkeld in een laken, ze had verwondingen aan hoofd en ze was gestoken met een scherp voorwerp.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Duitse expat (36) verdacht van moord op Thaise vriendin”

  1. Jacques zegt op

    Er zijn veel meer verdachte omstandigheden bekend die hier niet worden vermeld. Alles lijkt erop te wijzen dat dit drama van de hand van de Duitser is. Zal mij benieuwen hoe zijn verklaring er uit komt te zien op papier. Was hij tot wanhoop gedreven of voorzien van een klein lontje, dat getriggerd werd met allle gevolgen van dien.
    Verschrikkelijk voor alle betrokkenen, ieder op hun eigen manier. Het leed is nog lang niet de wereld uit en de gestoorden evenmin. Die gaan rustig door met hun eigen gebreken en het plegen van geweld.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website