Foto: Archief

Een drugsverslaafde Ierse expat van 48 jaar zit in hechtenis vanwege de moord op een Thaise vrouw van midden 30 uit Pattaya.

De man werd op 30 april in een ziekenhuis gearresteerd waar hij werd behandeld aan de verwondingen die hij eerder had opgelopen bij een motorongeluk. De man was op zijn motorbike gevlucht na het bloedige incident in zijn huis in Eakmongkol Village 4. De politie vond daar het lichaam van de Thaise vrouw. Ze liep steekwonden op aan haar nek en pols. Die bleken fataal.

In de woning werden een kapotte biljartkeu en een mes van 60 centimeter teruggevonden.

De politie laat weten dat de Ier een grootverbruiker van methamfetamine is, en de vrouw op Soi Buakhao had opgepikt. Ze gingen vervolgens naar zijn huis waar ze beide yaba gebruikten. Volgens de verdachte werd de vrouw daardoor agressief en viel hem aan. Uit zelfverdediging stak hij haar met een mes in de nek. De man rende daarna het huis uit, sprong op zijn motor en crashte bijna onmiddellijk.

De verdachte wordt beschuldigd van het gebruik van drugs en de politie onderzoekt zijn rol bij het geweld met de dood tot gevolg.

Bron en foto’s: www.pattayamail.com/news/irishman-meth-head-held-for-killing-pattaya-woman-297752

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Drugsverslaafde Ierse man (48) jaar doodt Thaise prostituee in Pattaya”

  1. chris zegt op

    Zo’n bericht draagt niet bij aan het positieve beeld van buitenlanders dat wij zo graag zouden willen.
    Maar wij moeten eens onder ogen durven te zien dat een aantal ‘witte’ buitenlanders die in Thailand verblijven niet de doornsnee gewone, deugdzame, gepensioneerde, bemiddelde, vrijgezelle man is. En wellicht is – om meerdere redenen – dat aantal in sommige steden wel groter dan menigeen denkt.

    • RonnyLatYa zegt op

      Ik heb alvast nooit de indruk gehad dat hier enkel de doornsnee gewone, deugdzame, gepensioneerde, bemiddelde, vrijgezelle man verblijft. Integendeel.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website