Dronken toerist (30) valt van balkon en overlijdt

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
31 augustus 2016

In Bangkok is gisteren een 30-jarige Nieuw-Zeelandse toerist overleden toen hij van vierde verdieping van zijn hotel, in de buurt van Khao San Road, was gevallen. De dronken man probeerde van zijn balkon naar het naastgelegen balkon te klimmen en dat ging mis.

Toen de hulpdiensten arriveerden lag de man in een plas bloed op de binnenplaats van het hotel. Ooggetuigen vertelde de politie dat de Kiwi flink had gedronken en zijn vrienden wilde bezoeken in de aangrenzende kamer. Om onbekende redenen probeerde hij via het balkon te gaan in plaats van de voordeur, maar gleed uit en viel dood.

De ambassade van Nieuw-Zeeland is geïnformeerd over de dood van de man.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Dronken toerist (30) valt van balkon en overlijdt”

  1. rentenier zegt op

    Hij heeft er niets mee geleerd want hij kan het niet meer overdoen. Hopelijk leren de gekken die ook zulke toeren uit halen of in hun hoofd halen, er wel iets van. Voor degenen die dodelijke buitenlandse slachtoffers van balkonnen altijd ‘verdacht’ vinden, het ligt niet altijd aan ‘de Thai’.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website