(feelphoto / Shutterstock.com)

Nadat de Thaise minister van volksgezondheid Anutin Charnvirakul eerst liet weten dat de MotoGP in Buriram gewoon door zo gaan omdat dit goed zou zijn voor het toerisme, is hij daarop nu teruggekomen. De MotoGP in Thailand, die op 22 maart zou worden verreden, is toch uitgesteld vanwege het coronavirus.

De mededeling komt een dag nadat bekend werd dat de race van de koningsklasse in Qatar, op 8 maart, is geschrapt. Volgens Anutin gaat alle aandacht nu uit naar het bestrijden van het virus.

Qatar schrapte de MotoGP vanwege de uitbraak van het coronavirus in Italië. Reizigers uit dat land zijn op dit moment niet welkom in Qatar en moeten bij aankomst meteen in quarantaine. Aangezien zes rijders in de MotoGP uit Italië komen en ook veel medewerkers van de raceteams afkomstig zijn uit dat land, zag de organisatie zich genoodzaakt geen MotoGP-race in Qatar te houden.

Bron: Bangkok Post

3 reacties op “Coronavirus: MotoGP in Thailand toch uitgesteld”

 1. Johan zegt op

  Volgens omwonende (waaronder mijn vriendin) ligt er een patiënt met het corona virus in het ziekenhuis van Buriram. Ik kan dit natuurlijk niet verifiëren, maar het zou wel een logische verklaring kunnen zijn waarom dit evenement nu ineens wordt geannuleerd.

  • RobHuaiRat zegt op

   Dit is weer een van de wilde geruchten die de ronde doen. Thaien zijn hier gek op, maar wij moeten hier niet aan mee gaan doen. Ik woon vlak bij de stad Buriram en er is geen sprake van een corona geval. De Moto GP is uitgesteld uit voorzorg zoals zovele sportevenementen over de hele wereld.

 2. Mark zegt op

  Steeds meer onofficiële “lekken” over Covid 19 patiënten in ziekenhuizen op diverse locaties. Aantallen die niet sporen met de officiële cijfers. Zelfs hier op een quasi farrang blog.

  Enige “zindelijke” verklaring? Onno? Thais bijgeloof?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website