(Watchara Chuenchomnoi / Shutterstock.com)

Vandaag zijn er door de Thaise overheid 104 nieuwe geregistreerde besmettingen met het coronavirus gemeld (totaal 1.875). Er zijn 3 personen overleden waarmee het aantal doden nu 15 bedraagt (redactie: nogmaals, het aantal besmettingen en doden door het coronavirus zal zeer waarschijnlijk veel hoger liggen. Dat heeft te maken met het aantal mensen dat wordt getest en de manier van testen).

Dr Taweesin Visanuyothin, woordvoerder van het Centrum voor Covid-19 Situation Administration, laat weten dat een van de drie doden een Thaise man was van 57 jaar, die terugkeerde uit Pakistan en maandag stierf in een trein van Bangkok naar Sungai Kolok in de provincie Prachuap Khiri Khan. De man vloog op 22 februari naar Pakistan. Hij keerde op 29 maart terug via de luchthaven van Suvarnabhumi en stapte maandag om 15.00 uur in de trein. Hij leed ook aan diabetes en hypertensie. Zijn dood resulteerde in de quarantaine van 15 spoorwegambtenaren die met hem in contact kwamen.

Een ander slachtoffer is een Thaise man van 77 jaar, die diabetes en emfyseem had. Hij is besmet geraakt door een ander persoon met Covid-19. De derde is een Thaise man (55) en werkzaam als chauffeur in het openbaar vervoer op de luchthaven Suvarnabhumi in de provincie Samut Prakan.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website