Vijf Chinese toeristen zijn maandagavond licht gewond geraakt door hun eigen schuld. Een groep van vijftien chinezen persten in de lift bij de hotellobby, die bestemd is voor maximaal tien personen. Het alarmsignaal dat waarschuwde voor de overbelasting werd door de Chinezen genegeerd.

Door de overbelasting kon de lift niet naar boven en deze zakte een stuk. Omdat de deur niet meer open wilde moest er een monteur aan te pas komen om de groep te bevrijden uit de list. Toen de deur open ging verdrongen de Chinezen zich om er uit te komen daardoor raakten een aantal gewond raakte. Ze liepen kneuzingen en snijwonden aan armen en benen op.

Bron: Bangkok Post

7 reacties op “Chinese toeristen lichtgewond door incident met hotel lift”

 1. teun zegt op

  Onaangepast zootje! Eerst als gekken de lift in en dan weer als totale idioten de lift uit.

 2. peter zegt op

  Ik vraag me af waarom men niet probeert dit soort
  toerisme te beperken.
  Het niveau gaat er flink op achteruit
  Veel overlast door rokende bussen die heel Pattaya
  overspoelen en dan dat wangedrag.
  Ik wil niet generaliseren maar wat minder zou heel wat
  prettiger zijn.

 3. Frank zegt op

  de kosten die hiermee gemoeid gaan bij het bevrijden, verhalen op deze mensen.

 4. brabantman zegt op

  Heb diverse malen op chinese vliegvelden bij inchecken knokpartijen gezien van deze mensen om als eerste maar in te kunnen checken. Wat anderen natuurlijk niet accepteerden. Wat ook altijd opvallend is, in een vliegtuig bij het landen op een chinees luchthaven, het grote aantal figuren die al bij de deur staan met hun koffer in de hand, terwijl het vliegtuig nog in de lucht hangt. Stewardessen hebben de moed al opgegeven…

  • Marjo zegt op

   niet alleen in China, doen ze in Thailand ook….en wat te denken van 16 plastic tasjes en doosjes proberen in te checken terwijl 1 stuk handbagage is toegestaan…..dan moeten dus alle koffers open om deze tasjes in de koffer te proppen, deze wordt dan weer te zwaar, moeten ze bijbetalen, dus wordt er een tolk en beveiliging geregeld om e.e.a. in goede banen te leiden…en anderen kunnen nergens meer door om hun vlucht te halen….als het een film was zou het pure slapstick zijn !

  • T zegt op

   Ik heb ook diverse ervaringen met Chinezen op dit gebied op luchthavens en heb me meer dan eens moeten inhouden er niet een onderuit te schoppen.

 5. Marjo zegt op

  Hoop dat ze zich flink pijn gedaan hebben….we hebben het meegemaakt op de 84ste [ !!!!!! ] verdieping van de Baiyoke Sky Tower….wij stonden in de lift toen er zo’n kudde aankwam…en maar duwen,..De lift gaf een signaal af van overbelasting, maar er drongen zich nog 3 Chinezen naar binnen…..Toen ben ik maar gaan gillen dat ik eruit wilde….We hebben boven net zo lang gewacht tot we een normale bezetting in de lift naar beneden hadden….AlsThailand ERGENS van te lijden heeft, dan is het wel dit wereldvreemd volk, die ook nog eens met hele grote groepen tegelijk ergens op af gaan….Ooit in een restaurant gezeten of een boottochtje gemaakt met een bus Chinezen ???? ik zeg je ; HORROR !!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website