Foto: © The Nation

De Thaise politie heeft een Britse man uit Pattaya in Ubon Ratchathani gearresteerd die zijn Thaise vrouw had vermoord. De man was in woede ontstoken omdat de vrouw een affaire had met een andere man.

Volgens een lokale krant zou de vrouw geen seks meer met de dader willen hebben en zou zij een verliefd zijn op een andere man. Buren vertelden de politie dat het stel op zondagavond om 22.00 uur een flinke ruzie had. De volgende ochtend vond een monnik het lijk van de vrouw voor het huis in het district Det Udom.

De Britse expat zou de vrouw op de grond hebben gegooid en haar gewurgd hebben. Daarna zou hij het lichaam naar buiten hebben gesleept en bedekt met een laken. Volgens de Brit was de moord geen opzet.

Het echtpaar heeft drie kinderen en woonde in Pattaya, ze waren in Ubon om daar Songkran te vieren.

Bron: Der Farang

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Brit (51) vermoordt zijn Thaise vrouw (29) in Ubon Ratchathani”

  1. teun zegt op

    Wurgen en dan geen opzet? Uhh?? Dat zal wel aan mij liggen. Arme kinderen.

  2. Jacques zegt op

    Het is op afstand alleen maar gissen hoe de relatie was en wat er zich in de bovenkamer heeft afgespeeld om zo te reageren. Het is en blijft een feit dat het leven ontnomen wordt van deze vrouw. De foto van dit stel hierboven spreekt boekdelen. De grote liefde in optima forma. Dat deze Engelsman er geen plezier aan heeft beleefd mag ik hopen, wat volgt is een jarenlange gevangenisstraf en mogelijk komt hij er nooit meer uit. Het leed dat men elkaar aandoet is in grote mate aanwezig op deze aardbol. Toch lijken we aangeslagen door dit bericht. Gelukkig doet het velen nog wat, maar ik durf te stellen dat er ook genoeg mensen zijn die hier niet mee bezig zijn. Ja de mensheid in zijn verscheidenheid. Weer een gezin dat een trauma meemaakt dat er niet zou moeten zijn. Wij (de lezers) nog wat dagen tegoed en mijn advies is om dit op een positieve wijze in te gaan vullen. Is je relatie slecht ga dan uit elkaar op een wijze die recht doet aan alle betrokkenen. Leef en laat leven en neem je verlies en leer ervan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website