Anutin Charnvirakul (SPhotograph / Shutterstock.com)

Laatste nieuws: Anutin Charnvirakul, vicepremier en minister van Volksgezondheid heeft de inreisregels ten aanzien van vaccinatiebewijzen met onmiddellijke ingang geannuleerd.

Reizigers hoeven niet aan te tonen dat ze gevaccineerd zijn.

Later meer.

Bron: Richard Barrow

6 reacties op “BREAKING: Thailand laat per direct vaccinatie eis vervallen voor inkomende reizigers!”

 1. Ongelofelijk wat een puinhoop maakt de Thaise overheid van deze soap. Dat zal het vertrouwen van toeristen in Thailand als vakantieland niet veel goed doen…..

  • Jos K. zegt op

   Een dolk in de rug voor mensen die al een ticket hadden betaald en nu hals over kop de juiste papieren en/of verzekeringen zijn gaan regelen.
   De Hugo van Thailand.

   Groet,
   Jos K.

   • Stan zegt op

    En voor de mensen die afgelopen weekend hun vakantie hebben omgeboekt en omboekkosten hebben moeten betalen!

  • Rob V. zegt op

   Tja, zo kennen we Thailand toch? Daar kan de overheid, bij paniek, snel schakelen binnen een paar dagen of zelfs uren een bekendmaking van beleid (al dan niet voor de bühne met nagenoeg nul effectiviteit maar het toont daadkrachtig…), en dan rap daaropvolgend wijzigingen na wijziging. Een Nederland wat juist maanden of weken nodig heeft beleid te maken omdat allerlei belangen moeten worden gewogen, waar men dus laat is en niemand helemaal tevreden of ontevreden. Dat mist dan wel die “daadkracht “die sommige mensen juist zo prezen rondom al de Covid regels die sinds 2020 in Thailand hun intreden deden.

 2. RonnyLatYa zegt op

  Ondertussen heeft dit toch wel weer zijn gevolgen gehad

  https://thethaiger.com/news/national/thousands-of-hotel-bookings-cancelled-after-vaccine-measures-introduced?fbclid=IwAR0Ni7oIcTqNtP4FWs9vo49Yhj3tNG3zYLr6K2cCvL44lk2pcDJMJK0mmQ0

 3. Dennis zegt op

  Goed nieuws! Ik wacht het nog even af maar ziet er positief uit voor mijn reis 2 Februari. Bedankt voor het delen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website