De bioscopen in Thailand mogen vanaf maandag weer open, wel gelden er strikte regels. Bioscopen moeten drie stoelen vrijlaten tussen individuele bezoekers of stelletjes.

De stoelen in de rijen ervoor en erachter dienen diagonaal onbezet te blijven. Eten en drinken is niet toegestaan, het dragen van een mondkapje is verplicht, bij binnenkomst wordt de temperatuur van bezoekers gemeten.

Consumpties mogen wel buiten de zaal worden verkocht, daar gelden dezelfde social distancing regels als voor restaurants. Na elke voorstelling wordt de zaal gedesinfecteerd.

Gezondheidsfunctionarissen controleren de airconditioning en het ventilatiesysteem.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Bioscopen in Thailand weer open, maar wel met social distancing”

  1. Jacques zegt op

    Goed dit te lezen en we gaan er gelijk komende week weer gebruik van maken. Als oude van dagen hebben wij, met de bioscoop pas, kortingen, waardoor de prijs nooit meer bedraagt dan zo’n 100 tot 120 baht per ticket. Dus voor de gepensioneerde Jan Modaal, die bij de regelmaat nee moet zeggen, is dit uitstekend te doen.

    • chris zegt op

      Misschien goed om je te realiseren dat afgesloten ruimten zoals bioscopen en boksstadions zonder voldoende ventilatie DE haarden zijn waar het virus zich gemakkelijk uren kan ophouden en de dus de tijd heeft om te worden overgedragen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website