Bericht van de Belgische ambassade in Bangkok: “Uw ambassade LIVE op Facebook om al uw vragen te beantwoorden”.

Heeft u vragen in verband met de voorwaarden voor toegang tot België tijdens deze Covid-19-periode, over het bezoeken van de mobiele kit in uw regio of hoe het staat met de Covid-vaccinatie?

Onze Ambassadeur Sibille de Cartier en onze Consul Marie-Charlotte Annez bieden een virtuele ontmoeting op Facebook met de Belgische gemeenschap om hun vragen LIVE te beantwoorden.

Om de sessie zo interessant mogelijk te houden, nodigen wij u uit om uw vragen op voorhand te posten in het discussie gedeelte van ons “Facebook Live Event”.

Om ons LIVE bij te wonen, moet u inloggen via uw Facebook-account op onze pagina www.facebook.com/BelgiumInThailand

U kunt ook vragen stellen en opmerkingen plaatsen via het Facebook LIVE-chatvenster.

Noteer het alvast in uw agenda.

Dag en Tijd: Woensdag 27 januari 2021 om 15u


» Laat een reactie achter


Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...

4 reacties op “Belgische ambassade LIVE op Facebook”

 1. Rolly zegt op

  Belgische ambassade wil geen affidavits meer afleveren wegens privacy regels , ( zie artikel hierboven : klachten bij Belgische Ombudsman )maar vraagt wel deel te nemen aan een Facebook Live Event
  Hou Facebook dan wel rekening met privacy gegevens ? En geven Facebook geen privacy info door ?

  • Hans de K zegt op

   Helemaal met Rolly eens ! Sinds mijn schoonmoeder op Facebook zit ben ik er weg, dus kan ik de modus operandi van dat commercieel bedrijf niet beoordelen, maar waarom niet gewoon een actuele website inclusief eventueel blog of chat. Dan hou je de verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid bij jezelf, zoals de meeste andere overheidsinstanties zoals de Rijksoverheid (in NL althans) doen.

   • JosNT zegt op

    Ha, ha. Leuke reactie: “Sinds mijn schoonmoeder op Facebook zit ben ik er weg”.
    Doet mij denken aan vijf jaar geleden toen ik mij, op vraag van mijn nichtje, ook aan Facebook waagde. Toen ik haar vroeg of ik dan ook mijn echtgenote een vriendschapsverzoek moest sturen, zegde zij niet ja of nee, maar trok haar gezicht in een hele brede grijns met één gesloten oog en het andere, hoog opgetrokken, geopend. Ik veronderstel dat ze ‘up to you’ wilde zeggen. Maar dat gezicht vergeet ik nooit meer.

 2. Ruud zegt op

  Hartsikke goed van de Belgische ambassade.

  Omdat ik de informatie voorziening van de Nederlandse ambassade in Covid tijd zeer matig vind voor de expats in Thailand volg al sinds midden vorig jaar de live facebook uitzendingen van de Zwitserse ambassade waar mevrouw Budliger een zeer duidelijke stand van zaken geeft en aangeeft wat je als Zwitser van de ambassade kan verwachten en wat niet. Er is weer een uitzending op Facebook op 1 februari.

  Van de Nederlandse ambassade verwacht ik overingens niets daar lijkt de focus alleen maar op het bedrijfsleven te liggen als je de posts van hen op dit blog leest.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website