(Nieuwland Photography / Shutterstock.com)

Bangkok Airways hervat op 25 augustus de vluchten tussen Phuket en Koh Samui. Daardoor kunnen gevaccineerde buitenlandse toeristen die gebruik maken van de Phuket Tourism Sandbox, na 7 dagen Phuket naar Koh Samui reizen en daar de resterende 7 dagen van de verplichte quarantaine doorbrengen.

De vluchten tussen Phuket en Samui waren eerder opgeschort maar daardoor zouden er geen toeristen uit Phuket naar Samui kunnen vliegen.

Bangkok Airways vliegt op 25, 27 en 30 augustus tussen beide eilanden. Gouverneur Witchawut Jinto van Surat Thani verwacht door de Samui Plus regeling en de vliegverbinding een toename van het aantal toeristen op Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao.

Voor de de periode 15 augustus tot november hebben al 168 volledig gevaccineerde toeristen overnachtingen in hotels op Samui geboekt het gaat hierbij om Franse, Duitse, Britse, Oostenrijkse, Amerikaanse en Thaise toeristen.

Tijdens de eerste maand van het Samui Plus-programma, van 15 juli tot 14 augustus, kwamen in totaal 320 toeristen aan op Koh Samui.

“Slechts twee toeristen testten positief op Covid-19 op de dag dat ze op Koh Samui aankwamen, ze zijn naar een ziekenhuis gestuurd voor behandeling. We garanderen dat de veiligheidsmaatregelen volledig van kracht zijn en dat het Samui Plus plan verspreiding van het virus kan voorkomen.”

Bezoekers moeten een week in goedgekeurde hotels op Koh Samui verblijven en kunnen hun accommodatie vanaf dag vier verlaten.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website