Wayne Rodney Schneider (zie foto) een 37-jarige voormalige president van een Australisch Hell’s Angels chapter, is geliquideerd in Pattaya. De man werd gisteren gevonden in een kuil van 1,8 meter gevonden met zware hoofdverwondingen en een gebroken nek.

Het slachtoffer was zondagnacht door vijf mannen ontvoerd, waaronder zijn toenmalige zakenpartner in een fitness centrum in Sydney. De man is gevlucht naar het buitenland, zijn Thaise echtgenote is wel aangehouden. Een andere verdachte (21-jaar) met de Amerikaanse nationaliteit is gisteren aangehouden bij de grenspost Aranyaprathet. De overige buitenlandse verdachten zijn nog op vrije voeten.

De gearresteerde vrouw had een Toyota gehuurd waarmee het lijk vanaf de weg naar Big Buddha Hill in Sattahip was gebracht, daar is Schneider begraven. Zijn met tatoeages bedekte lichaam was geheel ontkleed. Bandensporen over een afstand van 100 meter leidde naar de plek waar het slachtoffer verstopt was.

Schneider is een voormalige ‘most wanted’ crimineel, die gezocht werd voor drugshandel, beroving en gewapende overval. In Jomtien Park (Pattaya) huurde hij een luxieuze villa met een maandhuur van 130.000 baht.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/UoQnfY


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Australische ex-Hell’s Angel gekidnapt en vermoord in Pattaya”

 1. Ronald Jan Berg zegt op

  R.I.P. BROTHER

 2. Lex k. zegt op

  Gestorven zoals hij geleefd heeft, je Karma ontloop je niet
  “Schneider is een voormalige ‘most wanted’ crimineel, die gezocht werd voor drugshandel, beroving en gewapende overval”

  Lex K.

  • BA zegt op

   De motorclubs in Thailand leven anders ook niet bepaald braaf. Zitten in allerlei louche zaakjes als drugshandel en de loanshark business.

   Een maand of zo terug was er een treffen van een aantal clubs in Khon Kaen waaronder ook de Angels. Elke club zijn eigen bar met een paar man op wacht buiten de bar. Paar incidenten zoals een barbezoeker welke even zonder opgaaf van reden in elkaar geslagen werd. Angel bleef rustig doorschoppen terwijl het slachtoffer op de grond lag en bijna buiten westen was terwijl zijn maatjes vrolijk toekeken. Ik had zelf wat woorden met 1 van de Angels welke dacht dat ik ze filmde. Maar liep met een sisser af. Verder voelbaar veel spanning in het gebied waar veel farang komen, en veel politie op de been.

   Er is hier een lokaal Bandidos chapter. Normaal heb je er geen last van en houden ze hun zaakjes binnenhuis. Maar die leden zullen ook niet allemaal even clean zijn.

 3. Edwin zegt op

  R.I.P


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website