Foto: Facebook Nederlandse ambassade Bangkok

Nog een keer zullen we hem de “nieuwe” ambassadeur van Nederland noemen, Remco van Wijngaarden. In het vervolg is het gewoon onze ambassadeur, die er voor alle Nederlanders in zijn ambtsgebied is. Het begin is in ieder geval goed, vandaag dit bericht op de Facebookpagina van de ambassade:

Op 1 november heeft ambassadeur Remco van Wijngaarden kennis gemaakt met een aantal Nederlandse organisaties in Thailand. Met de Nederlandse Vereniging Thailand, de Nederlands Thaise Kamer van Koophandel NTCC, Stichting Thailand Zakelijk en de Nederlandse School werd gesproken over hun activiteiten, en hoe de samenwerking verder kan worden verstevigd.

De organisaties vormen een belangrijke spil in de Nederlandse gemeenschap. De ambassadeur zal tijdens zijn bezoeken binnenkort aan Hua Hin en Pattaya ook kennis maken met de Nederlandse verenigingen in die steden.

Opvallend is, dat het bericht in het Nederlands, Engels en Thai werd geplaatst. Prima idee, dat best een vaste gewoonte mag worden.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 7 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website